Xsara Picasso 2005 2.0 HDI nu porneste

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

VasileM
just curious
Mesaje: 6
Membru din: Vin 09-Noi-2018 20:31
Localitate: Bucuresti
Masina: Citroen Xsara Picasso 2.0 hdi

Xsara Picasso 2005 2.0 HDI nu porneste

Mesajde VasileM » Mie 14-Noi-2018 12:33

Salutare Tuturor,

Am si eu o problema ce m-a dat peste cap.
Masina o am din 2014 are 104000 km.
Dintr-o data nu a mai vrut sa porneasca. Motorul se invarte dar nu porneste. Am crezut ca este pompa de motorina din rezervor, am luat o baterie si am invartit pompa si binenteles ca si masina a pornit. Cum scoateam bateria auxiliara si incercam sa pun mufa motorul se opreste.
Am verificat sigurantele si am inlocuit cu locul alta de 15 A si nimic. M-am uitat si la cele 3 relee verzi si par in regula, le-am schimbat si cu locul. Nimic!
Va rog sa ma ajutati cu sugestii eventual ce as putea face sau unde sa o duc.
O mai fi vriun releu pe undeva?

Va rog mult sa ma ajutati sunt destul de suparat ca pana acum nu mi-a facut nicio problema, mai ales ca am investit in ea si am tinut ca ochii din cap.

Multumesc

Înapoi la “Electrica - Xsara”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

  •  Cauta in forum
  • Advanced search


  •  Mesaje
  • Clubcitroen a fost actualizat la PHPBB3. Mai multe detalii in acest topic

    Functionalitatea "Collapse Forum" implementata
    TapaTalk a fost implementat.




  •  Statistici
  • Totals
    Total mesaje 183942
    Total subiecte 17640
    Total Announcements: 8
    Total Stickies: 88
    Total Attachments: 0

    Topics per day: 3
    Posts per day: 32
    Users per day: 2
    Topics per user: 2
    Posts per user: 18
    Posts per topic: 10

    Total membri 10110
    Cel mai nou membru CatalinZ7