Informatii suplimentare privind datele personale

Moderator: Echipa Tehnica

Avatar utilizator
WLD
Admin CITROclub
Mesaje: 2137
Membru din: Mie 05-Mar-2003 16:36
Localitate: Bucuresti
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Contact:

Informatii suplimentare privind datele personale

Mesajde WLD » Lun 21-Mai-2018 20:10

Datele cu caracter personal pe care Forumul Clubcitroen le colecteaza si proceseaza sunt descrise pe scurt mai jos, impreuna cu scopul si modul procesarii.

"Date indispensabile" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:

Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere optionala a unor notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
Adresa de email NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare.
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
NU poate fi vizualizata nici macar de administratori, ci doar schimbata.

Aceste date sunt colectate pentru ca fara ele nu este posibila crearea unui cont de membru. Eventualii utilizatori anonimi/neinregistrati nu pot participa la discutii si nu au acces la toate ariile forumului.


"Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubcitroen au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:

Localitate - poate ajuta la rapiditatea oferirii unor solutii in cadrul anumitor discutii (ex recomandari de mecanici si unitati service aflate in apropierea localitatii respective)
Masina - la fel ca mai sus, poate ajuta la oferirea unor solutii (ex. sugestii reparatie) personalizate in functie de tipul masinii.
Site web


Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubcitroen nu este conditionat in niciun fel de introducerea lor. Aceste date nu sunt procesate in niciun fel, cu exceptia afisarii lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubcitroen (dar nu si de vizitatorii neautentificati sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca.

"Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):

Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)

Aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice si NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare.


Observatii:

Toate cele trei tipuri de date nu sunt procesate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing sau profiling, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
Datele necesare si datele optionale sunt stocate in baza de date a Forumului Clubcitroen pe toata perioada existentei unui cont de membru, precum si in copiile de siguranta (backup) pentru o perioada de cinci (5) ani. Pot fi modificate oricand de catre posesorul contului.
Datele colectate automat sunt stocate pentru 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubcitroen (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).

Înapoi la “Anunturi administrative”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

 •  Cauta in forum
 • Advanced search


 •  Mesaje
 • 07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.

 •  Statistici
 • Totals
  Total mesaje 187689
  Total subiecte 18621
  Total Announcements: 8
  Total Stickies: 86
  Total Attachments: 0

  Topics per day: 2
  Posts per day: 24
  Users per day: 2
  Topics per user: 2
  Posts per user: 16
  Posts per topic: 10

  Total membri 11718
  Cel mai nou membru iJohn