Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
Salut.caro79 scrie:azi 1dec auto complet, totul perfect functional, motor, cutie viteze automata, sistem navigatie, suspensie hydractive, hayon actionat electric, frana parcare electrica, senzori parcare fata - spate, xenon, roti aliaj 18 tzoli cu anvelope iarna, paket lumini, perdele usi spate, plasa departajare portbagaj, oglinzi int - ext electrochrome, etc
Merci oricum.caro79 scrie:imi pare rau, chiar lipseste
Bwwlan scrie:Cat costa jantele FARA anvelope? Multumesc.
iedudani scrie:Ma intereseaza opritor usa dreapta spate si stanga fata (din cate stiu nu conteaza fata-spate), precum si navigatia (e rt5? Asa pare din poze). Garnitura (cheder) usa sofer. Multumesc!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Rt3 nu e...de obicei ala era pe c5 II . Diferenta dintre rt4 si rt5 o vezi repede...daca are conectare bluetooth e rt5. Multumesc.caro79 scrie:iedudani scrie:Ma intereseaza opritor usa dreapta spate si stanga fata (din cate stiu nu conteaza fata-spate), precum si navigatia (e rt5? Asa pare din poze). Garnitura (cheder) usa sofer. Multumesc!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
balama superioara 100 lei, keder 100 lei, ... navigatia, trebuie sa vad, poate fi si rt3 sau rt4
Înapoi la “Vanzari/Cumparari/Schimburi”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori