Pagina 1 din 1

REGULI ANUNTURI

Scris: Lun 15-Mar-2010 19:08
de MARIAN
1. anuntul clar, cu detalii si poza (poza optional) despre obiectul in cauza. Titlul trebuie sa contina obligatoriu categoria Vanzare sau Cumparare (ex.: [vand] sau [cumpar]) si in clar obiectul tranzactiei, fara titluri de genul "O vand", "Dau tot", "Super ieftin", etc.
2. pretul, datele de contact ale vanzatorului
3. nu se admit alte posturi decat daca sunt in stricta legatura cu obiectul tranzactiei, fara comentarii de genul "e prea scump", "e prea ieftin", "am si eu una la fel", etc. Aceste mesaje vor fi sterse fara nici o notificare.
4. in momentul in care anuntul nu mai este valabil acesta se sterge.
5. se sterg automat anunturile mai vechi de 30 zile
6. negocierile se poarta pe PM sau telefon sau alte mijloace de comunicare.

Scris: Joi 28-Feb-2013 00:54
de dj01fad
datorita ultimelor schimbari in legislatie, apar niste completari la regulament:

7. trebuie mentionata starea actelor autoturismului; mai exact, in primul rand pentru cele neinscrise in romania trebuie precizat daca s-au scos numere rosii, daca vanzatorul e si proprietar in acte, daca masina se tranmite prin procura; pentru cele inscrise in romania trebuie mentionat daca vanzatorul este si proprietar in acte, si in primul rand daca se poate scoate certificatul fiscal, act fara care nu se poate face transcrierea. bineinteles, orice neregula in acte trebuie mentionata. in cazul in care exista nereguli care nu sunt mentionate, si sunt reclamate ulterior de catre un eventual client, anuntul dispare!
8. in cazul in care autoturismul este inscris in romania, este obligatorie mentionarea situatiei asupra taxei de inmatriculare/taxei de poluare/timbrului de mediu. acest lucru se traduce prin unul dintre cazurile urmatoare:
- auto a fost inscris in romania inainte de ianuarie 2007, caz in care nu s-a platit taxa
- auto a fost inscris in romania dupa ianuarie 2007. aici avem 3 variante:
- s-a platit taxa si nu s-a recuperat
- s-a platit taxa si s-a recuperat
- nu s-a platit taxa, masina fiind inscrisa prin actiune in instanta.