Despre noi

"Asociaţia Naţională Club Citroën România" a plecat de la o idee a unor entuziaşti, în toamna anului 2005. Plecată iniţial de la dragostea şi pasiunea pentru maşinile Citroën şi dezamăgirea provocată de serviciile prestate de unele unităţi service şi ale reprezentanţilor mărcii, ideea s-a transformat în dorinţa de coagulare a comunităţii de proprietari şi utilizatori de maşini Citroën, precum şi în scopul de a oferi membrilor asociaţiei beneficii suplimentare din partea diverşilor prestatori de servicii legate direct sau indirect de automobilele Citroën din toată ţara - de exemplu achiziţia de piese originale, lubrifianţi, reparaţii, detailing, asigurări, în condiţii preferenţiale faţă de alţi clienţi ai acestor furnizori.


Ideea din 2005 a fost transpusă în realitate în vara lui 2006 când s-a dobândit statutul juridic, prin eforturile benevole ale celor ce devin membrii fondatori ai asociaţiei. Entuziasmul comunităţii virtuale a fost imboldul necesar la obţinerea personalităţii juridice care să dea o mai mare greutate intereselor şi nevoilor pasionaţilor respectiv posesorilor sau utilizatorilor de Citroën din România. Nu este niciun secret şi nimeni nu neagă că din momentul înfiinţării şi până în prezent(2009) nu s-au atins în totalitate obiectivele propuse din cauza reticenţei cu care a fost primită iniţial înfiinţarea acestei asociaţii, dar pentru viitor suntem decişi s-o susţinem activ chiar cu un număr redus de membrii cotizanţi.


Mai multe detalii despre scopurile asociaţiei, beneficiile şi obligatiile membrilor veţi găsi în statutul asociaţiei. Noi am fi încântaţi dacă aţi dori să vă alăturaţi acestei comunităţi, în care pasiunea, iniţiativa, respectul faţă de ceilalţi membrii şi transparenţa acţiunilor nu sunt numai nişte vorbe fără acoperire.Cu stimã,
Consiliul Director
 •  Cauta in forum
 • Advanced search


 •  Mesaje
 • Clubcitroen a fost actualizat la PHPBB3. Mai multe detalii in acest topic

  Functionalitatea "Collapse Forum" implementata
  TapaTalk a fost implementat.
 •  Statistici
 • Totals
  Total mesaje 182619
  Total subiecte 17396
  Total Announcements: 8
  Total Stickies: 90
  Total Attachments: 68

  Topics per day: 3
  Posts per day: 33
  Users per day: 2
  Topics per user: 2
  Posts per user: 19
  Posts per topic: 10

  Total membri 9737
  Cel mai nou membru zare