A mea de exemplu, a venit din fabrica cu acumulator Rombat! Ma indoiesc ca pentru Germania sunt echipate cu acelasi tip de acumulator
C3 Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
Și a mea tot cu Rombat...:-) Totuși cam mare diferența de preț fațĂŁ de România cu toate cĂŁ C3P se produce doar intr-o singurĂŁ fabricĂŁ pentru toatĂŁ Europa.
Și culmea din câte campanii de rechemĂŁri au fost pt tot felul de chestii mașina mea nu a fost,(verificatĂŁ dupĂŁ serie)chematĂŁ la nici o campanie de rechemare.
Și culmea din câte campanii de rechemĂŁri au fost pt tot felul de chestii mașina mea nu a fost,(verificatĂŁ dupĂŁ serie)chematĂŁ la nici o campanie de rechemare.
-
Vasea30
- pasionat
- Masina: Renault Scenis 2, 1.6 b, 2006
mihai ham scrie:Și culmea din câte campanii de rechemĂŁri au fost pt tot felul de chestii mașina mea nu a fost,(verificatĂŁ dupĂŁ serie)chematĂŁ la nici o campanie de rechemare.
Sensei, au fost 8 rechemari, sigur nu intra si VIN-ul masinii tale aici?
http://www.theaa.com/allaboutcars/recal ... &makeId=A7
PS1 - cei din Romania nu prea cheama masinile cand au loc rechemari "afara", mai ales daca sunt GRATIS.
PS2: prin 2010 a fost o rechemare GRATIS la Audi A6, probleme la cutia de viteze automata, dar ROMANII plateau fix 8.000 lei pentru remediere
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - facebook.com/groups/110645719379127/
-
Vasea30
- pasionat
- Masina: Renault Scenis 2, 1.6 b, 2006
ionut75 scrie:Inrest sa fim sanatosi toti
CORECT !
Ionut, avand in vedere ca esti primul cu model face-lift, ar trebui sa scrii si in topicul cu 2 randuri mai jos:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=19664
poate mai sunt doritori ( si eu sunt unul dintre ei ) care vor informatii despre modelul face-lift 2013. multumesc!
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - facebook.com/groups/110645719379127/
Frumoasa iarna nu ca aici .Puneti la adapost bine Picassourile sau lasatile la conservat in zapada!
Apropo are cineva infoliata capota masinii sau farurile fata?
Mi ar placea sa infoliez capota si farurile si sa pun niste senzori de parcare.Pana vine masina sper sa gasesc ceva oferta buna pentru ca aici e ca m scump.Senzori de parcare si a montat cineva la un service ?De care model?
Apropo are cineva infoliata capota masinii sau farurile fata?
Mi ar placea sa infoliez capota si farurile si sa pun niste senzori de parcare.Pana vine masina sper sa gasesc ceva oferta buna pentru ca aici e ca m scump.Senzori de parcare si a montat cineva la un service ?De care model?
Mersi!Senzor Meta am vazut ca costa 120e pe net (ebey)...Ti ai montat la un service sau personal?Am vazut ca sunt buni si practici fiind montati pe numere.Acuma nu stiu care tip de senzor detii cel cu doi pe o parte a numarului si doi de cealalta parte ...eu as dorii (Meta RTGi4 Front Number Plate Mount Parking Sensor Kit ABP0007 Easy Fit DIY Aid)
Da, eu am folie si sunt foarte multumit de ea. Am frecat-o de 2 ori pana acum (de fapt, altii m-au frecat pe mine), si in afara de faptul ca mi-au julit folia, vopseaua nu a patit nimic.
Mihai, la mine, daca nu curat farurile, daca raman pete de gheata pe ele si le folosesc, se aburesc in locul unde a fost gheata. Ramane aburita exact zona cu gheata, cu forma pe care a avut-o gheata. Am patit-o de cateva ori, dar ii trece si nu e nici o problema.
Mihai, la mine, daca nu curat farurile, daca raman pete de gheata pe ele si le folosesc, se aburesc in locul unde a fost gheata. Ramane aburita exact zona cu gheata, cu forma pe care a avut-o gheata. Am patit-o de cateva ori, dar ii trece si nu e nici o problema.
Înapoi la “Citroen C3 Picasso”