Versiunea mea...
Acum 2 saptamani as fi jurat ca nu merg la intalnire. Nu stiu de ce naigba m-am razgandit, oricum, cred ca am cautat de fapt un motiv sa merg la munte. Iar intalnirea nationala a fost practic pretextul.
Am plecat din Pitesti singur pe traseul Pitesti - Valcea - Voineasa - Obarsia Lotrului pe la ora 18. O oprire de ~1 ora in Valcea. Am ajuns la ora 11 si ceva noaptea.
M-am cazat la Pensiunea Bradu. Am iesit afara la o scurta plimbare, semnal pe telefonul mobil fix pix. Nu am stiut pe cine sa sun si cu cine sa vorbesc, asa ca am luat fata si inapoi in camera. A inceput sa ploua in draci. In timp ce tuna si fulgera urat de tot, m-am gandit la voi, cei la cort ce faceti.
A doua zi am inceput cu telefoanele. Dupa vreo 10 apeluri mai mult sau mai putin fructuoase, am aflat unde sunteti si cum sa ajung la voi.
Am ajuns, am aflat peripetiile voastre din operatiunile de salvare.
Am revenit mai tarziu, am incercat sa fac un gratar. M-am chinuit cred vreo 2 ore!!! Cel mai stresant gratar la care am participat. Multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat sa il aprind. A fost al dracu de greu.
Am vrut sa revin la focul de tabara... dar... am ramas in camera cu treburi extrem de importante.
A doua zi cand m-am intors la lac am mai gasit doar 2 masini care plecau si ele. Restul deja plecasera.
Am ramas putin pe acolo, am facut niste poze cu fata, apoi am plecat.
Deci EU am plecat ultimul de la intalnire!!!
La intoarcere, imediat dupa podul ala mare, am intrat tare cu masina intr-o adancitura in sosea (am spus adancitura nu gaura!) si am lovit (tarsit) urat de tot scutul de asfalt. Cum sar aia in panta prin filme e clar cascadorie si efecte speciale, din moment ce masina mea nu a reusit sa treaca de o mica adancitura fara sa stearga asfaltul!!!
Am verificat speriat rau sa nu fi patit ceva, am urmarit juma de ora bordul sa nu se aprinda vreun martor ceva, pana la urma am tras doar o sperietura strasnica si am invatat sa franez inainte de a intra in adancituri in sosea.
Cam asa a fost adancitura aia in sosea...