decat sa dau 2 mil pe un voltmetru digital pentru baterie mai bine dau banii pe asa ceva.tare jucaria, daca incape unde vreau s-o bag imi cumpar si eu una.
LE
 4.8"W x 1.5"H x 1"D
  4.8"W x 1.5"H x 1"Dsi are aceleasi caractere cu bsi-ul de xsara...sper sa incapa.
Moderator: Echipa Tehnica
 4.8"W x 1.5"H x 1"D
  4.8"W x 1.5"H x 1"D 

dionescux scrie:Salut
Toata bucata aia de plastic iese impreuna cu cd player-ul, este tinuta doar intr-un surub aflat sub rotita de comanda ventilator.
Asa ca am demontat-o, am facut o gaura in ea pentru cablu si asta a fost tot.
Dureaza 2 minute.
Later edit:
Da ... vad ca s-au nesimtit
eu l-am luat de aici http://www.scangauge.net/buy/index.shtml de unde costa 160 Euro
intre timp a aparut si romania pe siteul lor http://www.scangauge.ro/buy/index.shtml si la noi costa 199 Euro

Ce va sfatuiesc... comandati de la scangauge.net ... cei din romania cred ca sunt dealeri si mai baga si ei ceva la pret
Bafta....
 ma rog, eu sunt directorul firmei care se ocupa exclusiv de reprezentarea produselor TELEMATICA Greece in Romania si Ungaria - ma refer la cele destinate automobilelor.
  ma rog, eu sunt directorul firmei care se ocupa exclusiv de reprezentarea produselor TELEMATICA Greece in Romania si Ungaria - ma refer la cele destinate automobilelor.Alecs scrie:Sal! Si daca vreau sa il cumpar maine sa zicem, am de unde sa-l iau din Romania? De la un magazin? Sau trebuie comandat pe net neaparat? Cu multumiri astept un rasp.
 si nu mai ai rabdare pana la lansarea oficiala, ti-l livram la domiciliu sau vii la noi la sediul temporar (in zona Marriott) etc. Dar nu vei avea interfata in Ro (daca te grabesti :p) si nici instructiunile in Ro...plus ca dureaza 2-3 zile pt ca va trebui sa il comand separat...sau ma rog, daca vrei iti dam unul din cele pe care le avem pentru noi
  si nu mai ai rabdare pana la lansarea oficiala, ti-l livram la domiciliu sau vii la noi la sediul temporar (in zona Marriott) etc. Dar nu vei avea interfata in Ro (daca te grabesti :p) si nici instructiunile in Ro...plus ca dureaza 2-3 zile pt ca va trebui sa il comand separat...sau ma rog, daca vrei iti dam unul din cele pe care le avem pentru noi )
 )Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori
 Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Mesaje PARTENERI
 PARTENERI Link-uri utile
 Link-uri utile Statistici
 Statistici