Cod Lexia

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

wippy
pasionat
Masina: DS7 2023 ETENSE 4x4

Mesajde wippy » Lun 11-Mar-2013 22:27

Rog administratorul forumului sa inchida acest topic ca sa deviat de la subiect EU am dat acel cod in privat.PROBLEME???

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 11-Mar-2013 22:42

Nu prietene, nu sunt probleme deloc.
Tineti-va informatiile doar pentru voi si discutati-le in privat.
Presupun ca si tu si colegul tau care scrie si se exprima in chineza, nu ati avut niciodata nevoie de informatii si niciodata nu ati primit ajutor de pe forumul asta amarat. Asa incat, vorba colegului tau, de ce sa raspundeti si voi altora?
Faptul ca tu ai dat asta pe privat, spune multe.
Imi amintesc ca ai pus multe intrebari pe forumul asta si ca ai primit ajutor la greu. Daca asa intelegi tu sa intorci ce ai primit, atunci e ok.
Va meritati unul pe celalalt.

Static
pasionat

Mesajde Static » Lun 11-Mar-2013 22:57

mda, genul de oameni care intra pe forum ca sa primeasca informatii dar nu dau nimic in schimb.
Blackberry Fan.

danny29
pasionat

Mesajde danny29 » Mar 12-Mar-2013 07:21

mesersmith scrie:Presupun ca si tu si colegul tau care scrie si se exprima in chineza, nu ati avut niciodata nevoie de informatii si niciodata nu ati primit ajutor de pe forumul asta amarat. Asa incat, vorba colegului tau, de ce sa raspundeti si voi altora?

Care ii problema ta de te tot legi de mine, uitate pe forum sa vezi cate am cerut, cate sau rezolvat si la cate mi-am dat cu parerea, informatii de la tine nu am nevoie, eu am C5 III nu C5 II, nu ma ajuta informatiile tale, am cerut un cod nu il stii nu te baga ca si musca in lapte.

Nu ĂŽncepeți cu polemici ca numai am cerut, am informat cat am putut si eu.

Ma intrebam ca de ce e asa putina populatie pe forumul asta dar acum imi dau seama, oameni rai si a dracu.

danny29
pasionat

Mesajde danny29 » Mar 12-Mar-2013 07:53

A fi moderator pe un forum nu presupune urmãrirea sau vânarea celor care greºesc, nici penalizarea lor si nici editarea sau stergerea mesajelor !
Pe acest forum moderatorul este acel om inteligent ºi diplomat care poate urmari si sustine o discuÞie specificã secÞiunii sale, fãrã a provoca tensiuni ºi conflicte, indiferent de circumstanÞe sau provocari. El trebuie sã fie capabil sã limiteze ºi sã stingã În mod diplomatic orice conflict, pe cât posibil prin menajarea membrilor forumului si preferabil chiar inainte de a se extinde conflictul intre membri.
Moderatorul este omul-cheie al sectiuni sale, pentru cã este cel care ÎntreÞine sectiunea sa activã, ÎmbogãÞind continuu subiectele existente si creând continuu altele noi.
Moderatorul trebuie sa aiba imaginatie si dispozitia pentru a face sectiunea sa interesanta pentru utilizatorii forumului.
Moderatorul oferĂŁ experienta si cunostintele sale si este dispus sĂŁ ĂŽnveĂže Âşi sĂŁ transmitĂŁ altora informatii corecte Âşi potrivite secĂžiunii sale.
Invata de aici!!!

Inteligentul cedeazĂŁ primu.

Static
pasionat

Mesajde Static » Mar 12-Mar-2013 09:22

bai dany, tu ai idee de ce se numeste COMUNITATEA pasionatilor Citroen?

daca erai la mine pe forum te banam instant din simplul motiv ca nu am nevoie de oameni ca tine pe forum.
Blackberry Fan.

danny29
pasionat

Mesajde danny29 » Mar 12-Mar-2013 09:24

dar tu ai idee?
ce te bagi?
te-a intrebat cineva ceva?
Ultima oară modificat Mar 12-Mar-2013 09:26 de către danny29, modificat 1 dată în total.

Static
pasionat

Mesajde Static » Mar 12-Mar-2013 09:26

Comunitate inseamna sa dai si sa primesti.
Nu vreau sa fac ad-hominem, dar invata sa scri corect si invata sa te integrezi intr-o comunitate.

Atat.
Blackberry Fan.

danny29
pasionat

Mesajde danny29 » Mar 12-Mar-2013 09:31

nu ma mai luati asa de sus, am stat 2 zile sa primesc un raspuns, e prima oara cand am cerut ceva pe forumul asta si nu am primit un raspuns decat pe privat, dupa ce a inceput cearta mai vine unu si zice codu, de ce nu la scris pana sa nu certam, eu cu Rica vb la bascalie pana sa va apucati voi inteligentiilor sa va legati de mine si normal ca nu am sa tac.
chiar vroiam sa ajut forumul asta cu bani sa schimbe si interfata si sa cotizez cum pot dar cu oameni de acest tip nu are rost, chiar va rog sa imi stergeti contul.

Static
pasionat

Mesajde Static » Mar 12-Mar-2013 09:35

Amice, se pare ca pricepi mai greu:

1. NU este nimeni obligat sa-ti raspunda tie la o intrebare in secunda doi. Deobicei raspunsurile pe forum dureaza ceva zile si asta numai daca ai pus corect intrebarea si explicit.

2. NU are nimeni nimic cu tine personal ci cu atitudinea ta. Nu ai primit timp de doua zile un raspuns apoi dupa ce l-ai aflat ai postat pe forum ca sa vedem si noi restul ca il stii dar nu vrei sa-l spui.

3. Atitudinea ta lasa de dorit, si eu am pus multe intrebari si nu am primit raspuns la toate. Iar cand am descoperit singur, am postat r4ezolvarea problemei.

Give & Share, asta inseamna o comunitate.

LE: nu este nevoie de bani sa se schimbe interfata, e o discutie lunga. Orice ajutor financiar este binevenit iar daca tu nu doresti sa contribui nu este nicio problema.

Stima,
Blackberry Fan.

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mar 12-Mar-2013 10:23

si acum se poate face LINISTE si sa ramanem pe subiect?
mese poti face curat aici?
propun deschiderea unui topic "camera de cauciuc" acolo se pot zbate si bate toti cei stresati nelinistiti
topicul o sa il fac la diverse.daca se poate face lipicios,vizibil pe toate sectiunile ar fi divin :wink:
este pacat sa stricam tot peste tot
multumesc

EDIT:aici se poate mutat tot
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 035#196035
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mar 12-Mar-2013 10:50

danny29 scrie:si timp de 2 zile nu a vrut sa imi zica nimeni nimic eu ce sa dau in schimb, am sunat un prieten din alba care mi la dat.

nu l-ai primit de pe forum, dar dupa aia a venit wippy si a zis asta:

wippy scrie:Rog administratorul forumului sa inchida acest topic ca sa deviat de la subiect EU am dat acel cod in privat.PROBLEME???

nu e nici o problema, stati linistiti. face fiecare cum crede. poate ca nu a vazut nimeni din cei ce stiau ca ai nevoie de ajutor in acele 2 zile, si de aia nu ti s-a raspuns. daca totusi iei forumul la citit, ai sa vezi ca se raspunde dupa posibilitate, nu sta nimeni sa vaneze intrebarile pentru ca toti mai avem si alte lucruri de facut. eu unul nu am vazut topicul pentru ca nu prea bantui aria c5, ca dadeam eu codul direct in pagina.
PM este pentru discutii private, negocieri, oferte de preturi si altele, dar nu pentru a comunica rezolvarile. rezolvarile e frumos sa fie publice, ca mai are si altul nevoie. suntem multi care am cautat raspuns, l-am aflat dupa multe zile de cautare, dar apoi l-am postat aici ca sa vada si altii la nevoie. asta inseamna un forum de pasionati, nu secretomanie si nervi ca nu se raspunde instant.
dupa cum a spus si rica, sa consideram problema rezolvata si sa terminam balciul.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 12-Mar-2013 15:33

Rica scrie:si acum se poate face LINISTE si sa ramanem pe subiect?
mese poti face curat aici?
propun deschiderea unui topic "camera de cauciuc" acolo se pot zbate si bate toti cei stresati nelinistiti
topicul o sa il fac la diverse.daca se poate face lipicios,vizibil pe toate sectiunile ar fi divin :wink:
este pacat sa stricam tot peste tot
multumesc

EDIT:aici se poate mutat tot
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 035#196035

Nu, Rica, acest post trebuie sa ramana in opinia mea aici, spre aducere aminte.
Oamenii care refuza sa impartaseasca pataniile lor, stiinta lor atata cata este, rezolvarile pe care le-au gasit la anumite probleme, chiar nu merita sa fie pe acest forum.

Exact cum spunea si DJ, sunt zile in care unii dintre noi nu avem timp sa intram si postam atunci cand avem timp s-o facem.
Mihai de pilda, are un service de administrat, nu are timp sa intre toata ziua pe forum, ca o mai avea omul si alta treaba. Cand a intrat, a postat codul ala. La fel si DJ, asa cum a spus, nu a avut cand sa intre si de asta nu i-a raspuns tanarului grabit.
Genul asta de manifestari trebuiesc taiate si inlaturate dintre noi.
A se vedea minciunile pe care le-a debitat, contrazis fiind de catre celalalt coleg secretos. S-au incurcat unul pe celalalt in minciuni.

Înapoi la “Citroen C5 III”