Multumesc , pe curand, si inca ceva  , masina e din 2001  (chiar nu mai stiam )
 Multumesc , pe curand, si inca ceva  , masina e din 2001  (chiar nu mai stiam )  
Asa deci am fost am scos borna de la baterie vre-o 10 minute si nimic , tot asa cand dau cheie ramane becul aprins , asa ca am scos din nou borna pana maine dimineata sa vad daca se intampla ceva

pai in cazul asta   ma duc la turci la garaj cu 50 de euroi imi curata aia tot si eu stau frumos admir peisajul , plus nu mai spun ca iti dai sema  dai la cric , muta cricu , asa la garaj o urca pe lift  , rotile in 5 minute jos  dupa care restul   stiu ei mai bine . Multumesc ptr  informatie si sfat
  pai in cazul asta   ma duc la turci la garaj cu 50 de euroi imi curata aia tot si eu stau frumos admir peisajul , plus nu mai spun ca iti dai sema  dai la cric , muta cricu , asa la garaj o urca pe lift  , rotile in 5 minute jos  dupa care restul   stiu ei mai bine . Multumesc ptr  informatie si sfat     A , si inca ceva , acum vre-o 5 ani am avut  un Hyundai Excell   fara ABS si pot sa zic , ca mergea foarte bine si nu am avut niciodata probleme cu ea , nici cu franele  cu nimic . Deci se putea si fara ABS
 A , si inca ceva , acum vre-o 5 ani am avut  un Hyundai Excell   fara ABS si pot sa zic , ca mergea foarte bine si nu am avut niciodata probleme cu ea , nici cu franele  cu nimic . Deci se putea si fara ABS Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Link-uri utile Statistici
 Statistici