Mesajde cv2adi » Mar 21-Oct-2008 08:26
Timpul permis de site e prea scurt,asa cĂĄ rĂĄspunzind la a doua parte a inztrebĂĄrii Domniilor Voastre,,la ora actualĂĄ,doar masinile mele,pe carele achizitionez in general din Franta de pe e.bay,le crestaurez cu miinile mele,bineintees cu ajutorul oamenilor care lucreazĂĄ de ani de zile pt.mine.Acu 6 ani un prieten Belgian,mecanic Citroen in Antwerpen a venit cu ideea sĂĄ cumppĂĄrĂĄm o halĂĄ-fost grajd CAP de porci unde sĂĄ depozitĂĄm masinile lui si ale clientelei care prin intermediul lui isi restaureazĂĄ masinile la noi.Fiind mai multi dornici am achizitionat aceastĂĄ halĂĄ,unde la ora actualĂĄ se face dezasamblarea masinilor sosite cu trailerul din west si apoi de aici sint distribuite atelierelor de tinichigerie si apoi vopsitorie,urmind ca in final sĂĄ vinĂĄ inapoi aici pt reasamblare.Intre timp toate suruburile,cornierele usilor etc sint puse in acid,decapate,duse la regalvanizare etc..cind toate piesele sint gata si masina revine,se reconstruieste de fapt.Ultimele intrĂĄ tapiteria.Masinma astfel reinnoitĂĄ o ia spr West.Cam atit