am mers eu cu brecul meu asa cand l-am luat de la tablarie... avea totusi aripile, dar, in rest, era in acelasi hal cu mentiunea ca nu aveam stopuri, faruri, scaune, bord, si alte nimicuri montate, conducand de pe o lada de bere. si... cum mergeam eu linistit si imi vedeam de treaba, ma opreste un garcea... cum ca ce caut cu "cazanul asta" pe strada... ii explic frumos ca am luat-o "de colo" si o duc "colo" in vederea montarii si vopsirii, fiind in reparatii; nu mi-a facut nimic, nu mi-a cerut nici macar vreun act, dar a tinut sa-mi precizeze ca daca ma mai prinde cu ea in "halul asta" pe drum, imi ia certificatul si permisul si imi da si amenda ditamai

) la care io i-am spus: pai domne' acu arata bine, sa o fi vazut cand am adus-o de colo incoace

)
concluzie: daca te prinde cu ea pe vreo straduta laturalnica o poti da la intors cu el si scapi, justificand ca o muti pentru reparatii. daca te prinde in schimb cu ea pe centru, la plimbare, sau ceva de genul,... in cazul asta cred ca ramai fara certificat si poate si permis. sincer, iti recomand sa nu faci testul. era si o vorba : "Do not try this at home" parnaie nu cred ca faci, decat poate in eventualitatea in care scrii politia pe ea si ii pui goarne si consola luminoasa de pe plafon