1 avut accident
2 scos bord + motor
3 un caine ros instalatia din bord :x
4 refacut instalatia bord in proportie de 98.5 %
5 probleme antidemaraj
cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi zica unde duc firele alea doua de la cipul de pe butuc? am pus masina pe lexia si nu am reusit sa fac masina sa recunoasca cheia din cauza ca informatia de la cip nu ajunge acolo unde trebuie... HELP

before
before after
after

deci nu stiu ce coduri duc acolo si nici ordinea lor, daca ai putea sa te uiti la mufa aia si sa-mi zici pe pinuri si coduri as fii foarte recunoscator. am sub volan 4 mufe, una gri una maro si doua mai mici cu doua fire fiecare ( neagra si albastra parca ). si baiatul cu lexia se pricepe dar... nu a mai intalnit pana acum asa ceva si nu il condamn pentru ca nici eu nu am auzit la careva sa-i mance cainele instalatia.
 deci nu stiu ce coduri duc acolo si nici ordinea lor, daca ai putea sa te uiti la mufa aia si sa-mi zici pe pinuri si coduri as fii foarte recunoscator. am sub volan 4 mufe, una gri una maro si doua mai mici cu doua fire fiecare ( neagra si albastra parca ). si baiatul cu lexia se pricepe dar... nu a mai intalnit pana acum asa ceva si nu il condamn pentru ca nici eu nu am auzit la careva sa-i mance cainele instalatia. Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Link-uri utile Statistici
 Statistici