intilnire 2008 ?
Moderator: Echipa Tehnica
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
intilnire 2008 ?
FelicitĂĄri organizatorilor fostei intilniri 2007 Odorhei.Veti repeta si anul acesta aceastĂĄ inilnire ?DacĂĄ da,cind o veti face?Suntem citiva nebuni din clubul Ungar,care organizĂĄm raidur-intilniri in Apuseni,fiind locuri f.frumoase si pe acolo,si aproape de frontierĂĄ.VĂĄzind insĂĄ pozele de mai sus,ne-am interesa dacĂĄ se veti face o repetĂĄ si anul acesta?Ar fii si o ocazie minunatĂĄ sĂĄ luĂĄm contactul cu amicii nostrii romĂĄni,care suferĂĄ de aceeasi boalĂĄ:CITROENUL.!!!Cu bine tuturor fanilor din romania,in numele Citroen Automobile Club Hungary,Adrian.
- cv2adi
- pasionat
Intilnire 2008
Multumesc pt.rapiditate si informatie.Bineiteles nu dorim nicidecum sĂĄ ne bĂĄgĂĄm ca musca in lapte,doar dacĂĄ sunt locuri disponibile si suntem acceptati citiva dintre noi...!DacĂĄ nu vĂĄ deranjĂĄm,a-si cere sĂĄ mĂĄ tineti la curent cu locul exact si posibilitĂĄtile de participare.VĂĄ multumim anticipat.In general excursiile din apuseni au fĂĄst fĂĄcute aproape in exclusivitate cu 2 CV-uri,dar cred cĂĄ din cauza distantei prea mari,aici vor merge Citroenuri putin mai rapide...DS,CX,etc.Cu bine tuturor.Adrian
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Anul asta facem intalnirea numai daca are altcineva timp/disponibilitate sa se ocupe de organizare. Eu am foarte multe proiecte si nu am timp sa ma ocup efectiv de asta din pacate. Ar fi frumos daca s-ar putea organiza ceva in zona Clujului, pt ca in centrul tarii am tot fost. In plus, comunitatea din Cluj e cea mai puternica din provincie.
Mai multe detalii zilele urmatoare.
Mai multe detalii zilele urmatoare.
- cv2adi
- pasionat
Intilnire 2008
Ar fii f. fain si zona Clujului,sint multe locuri frumoase si pe acolo... Pt noi,ar fii chiar mai aproape de frontierĂĄ .Pe cind eram student ieseam ba in FĂĄget,ba la lacul de acumulare -i-am uitat numele-cam la 40 km de Cluj spre Oradea,iar dupĂĄ GilĂĄu spre stinga sus in munti....Nu stiu in ce stare au ajuns drumurile comunale,dar pt un Citroen nu prea constituie probleme..!Nu degeaba Loeb si Elena sint a treia oarĂĄ campioni mondiali de Rallye....Chiar dacĂĄ nu avem masini speciale pt cross sau rallye,nici cele de serie nu se sperie de un drum mai rĂĄu.RĂĄmine sĂĄ se stabileascĂĄ locul si organizatorii,ar fii minunat cred cĂĄ pt multi fani ai Citroenului.Cu bine tuturor,o zi bunĂĄ,Adrian.
intilnire 2008 ?
Harta ?
- Sergiu-Mihai
- pasionat
- Sergiu-Mihai
- pasionat
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
intilnire
daca suntem mai multi putem merge la belis fintinele.zona e super,aer curat ,munte,lac(este si un vapor).exista posibilitate de cazare in hotel de 2 sau 3 stele nu stiu exact.se pot gindi mai multe trasee cu sau fara masini,mai lungi sau mai scurte.sau ,se poate merge la padis, in zona pesterilor .posibilitati exista.
masinile-mi sunt pregatite.
masinile-mi sunt pregatite.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
Înapoi la “Intalniri nationale”