prafuit scrie:Fii foarte atent la: - capacelele de la spoiler (unde se baga acel carlig de tractare)
- sa se inchida usile si sa vezi si sistemul de blocare a celor de pe spate (nu mai stiu daca este cupe al tau sau nu)
- zgarieturi
- clampaneli si surubele de la motor
- mai sunt si la oalele de la roti niste bumbi de platic cu care se prind aparatorile si tot felul de chestii, verifica-le si pe alea!!!
Bafta multa!!!
Asteptam impresii!
eu la asta am raspuns ... impresii despre c4.
nu mi-am luat berlina pt ca imi place coupe (forma), pana la primul copil mai e destul, nu ma deranjeaza 2 usi (pot sa ma cobor si sa trag scaunul ca sa urce prietenii sau familia in spate), spatiul din interior este cam acelasi cu berlina (nu sunt diferente foarte mari), am mers si eu pe bancheta din spate si e chiar confortabil si destul spatiu pentru picioare.
daca te uiti un pic in oferta o sa vezi ca la berlina echiparea sx nu exista motor de 1.4 iar cel de 1.6 (de la berlina) costa 14.700 e, pe cand la coupe 1.6 costa 14.200. C4 coupe 1.4 costa 13850 euro, iar cu alarma, climatizare si alte taxe (pt leasing) m-am incadrat binisor in 15000 euro masina cu taxe (fara asigurare si dobanda leasing). imi era destul de clar ca nu puteam sa ma bag la un motor diesel sau la motorul de 2l - 180 de cai pe benzina.
la 15000 euro mai puteam sa mai merg pe mana unui peugeot 307 sau un renault, ambele cu aproape aceleasi dotari.
multumit?
PS: in threadul asta se vorbeste despre coada la c4, cand si cum vine masina. kata cred ca esti un pic rautacios.