....la coada la C4

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Joi 04-Aug-2005 09:19

prafuit scrie:Fii foarte atent la: - capacelele de la spoiler (unde se baga acel carlig de tractare)
- sa se inchida usile si sa vezi si sistemul de blocare a celor de pe spate (nu mai stiu daca este cupe al tau sau nu)
- zgarieturi
- clampaneli si surubele de la motor
- mai sunt si la oalele de la roti niste bumbi de platic cu care se prind aparatorile si tot felul de chestii, verifica-le si pe alea!!!

Bafta multa!!!

Asteptam impresii!

vtr e doar la coupe ... prietenii se urca prin fata doar daca vreau eu sa prietena mea :)

o sa incerc sa ma uit f atent, o sa mai vina si un prieten de al meu. o sa va spun maine dimineata cel mai probabil. azi o sa fim plecati in "excursie" dupa ... ne-am copt 3-4 saptamani in asteptarea masinii :lol:

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Joi 04-Aug-2005 09:21

danalarm scrie:felicitariiiiii!!!!!!!!!!
marfa, sa o stapanesti sanatos!
eu inca astept :( , acel telefon!!!
sa ne scrii cum a fost pregatirea de livrare! daca ti-au dat ceva? Presuri, trusa etc!

nu m-am inteles cu ei sa imi dea trusa gratis si presurile gratis ... o sa vad eu azi cat de buni la suflet is. oricum eu vreau masina, vreau la munte, vreau la mare ... :oops:

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 04-Aug-2005 10:38

nu le dau gratis ca le merg vanzarile bine!!!! Dar oricum Daca vrei iti dau triunghi reflectorizant si trusa la juma de pret!!! ca eu am vandut un Matiz si le am intacte, si asa nu am ce face cu ele. Nu lua nimik de la astia de la ATS!!! E jecmaneala pe fata!

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 04-Aug-2005 12:41

ok. asteptam pareri neaparat!
fii atent cum conduci! vezi ca butucul volanului este fix! :lol: :D
si nu uita sa le spui celor de la ats ca mai este un client f.f.f. nerabdator sa primeasca masina! :D

george
pasionat

Mesajde george » Joi 04-Aug-2005 13:09

si inca unul la fel de nerabdator, chiar daca nu asteapta masina de la ats.
masina mea inca nu a intrat in vama, asa ca mai am de asteptat.
sa o folosesti sanatos si sa ne spui si noua cum e.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Vin 05-Aug-2005 08:09

prafuit scrie:nu le dau gratis ca le merg vanzarile bine!!!! Dar oricum Daca vrei iti dau triunghi reflectorizant si trusa la juma de pret!!! ca eu am vandut un Matiz si le am intacte, si asa nu am ce face cu ele. Nu lua nimik de la astia de la ATS!!! E jecmaneala pe fata!

intr-adevar nu le dau gratis. trebuie aprobate de un director pe acolo si ala cred ca de obicei zice nu.

si acum ... MASINA ESTE SUPER, foarte stabila pe sosea, usor de manevrat, accesul la locurile din spate se face foarte usor, spatiu este destul (masina ti se pare imensa), prietena mea care nu mai condusese de 2 luni s-a adaptat foarte usor, nu este atat de jos precum pare (totusi este joasa). sincer nu am gasit nici o problema deocamdata, boxele sunt ok, nu e zgariata.

eu ma asteptam sa ma obisnuiesc mai greu sa fac manevre cu ea prin locuri stramte ... dar se pare ca m-am inselat (cel putin pt moment :lol:).

gemuletzele din spate sunt chiar foarte faine atat pentru sofer cat si pentru pasageri. pt soferi se vede foarte bine cand iesi cu spatele dintr-o parcare, pt pasageri au parte de o vedere extraordinara, simti ca nu se mai termina masina.

o sa mai revin ... ca inca sunt la inceput. :lol:

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 05-Aug-2005 08:27

Sa o conduci cat mai multi km cu placere si fara probleme!!!! Daca vrei trusa si triunghi trimite un PM!!!! Si stabilim ce si cum!

kata
pasionat

Mesajde kata » Vin 05-Aug-2005 13:34

sa o stapanesti sanatos!

totusi nu pot sa inteleg, cum poate cineva sa-si ia coupe cu motor de trotineta? :twisted:

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 05-Aug-2005 13:47

lasa omu' sa se bucure de ea si cand o sa zica "de ce nu oi fi luat eu un motor mai mare" atunci sa intervii :P

kata
pasionat

Mesajde kata » Vin 05-Aug-2005 14:18

asta ar cam trebui sa se intample la primul drum afara din buc. :o

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Vin 05-Aug-2005 14:56

kata scrie:sa o stapanesti sanatos!

totusi nu pot sa inteleg, cum poate cineva sa-si ia coupe cu motor de trotineta? :twisted:

:evil: cum adica trotineta!!! adica 90 cai pentru imputitul asta de bucuresti nu sant deajuns! sau afara? unde poti alerga afara cu mai mult de 150-170km/h si cat de mult poti merge cu viteza mare!
eu cred ca vorbeste invidia din voi! :wink:

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 05-Aug-2005 15:01

8) Ne-ai prins!!!! Fac si io o tura cu C4 tau???

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Vin 05-Aug-2005 15:07

prafuit scrie:8) Ne-ai prins!!!! Fac si io o tura cu C4 tau???

:evil:

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Vin 05-Aug-2005 16:28

daca vrei sa ai masina de 180 de cai te duci si iti comanzi (sau ti-o prepari), daca vrei sa bagi bagi mai multa benzina sau motorina in rezervor iar te duci si iti comanzi ... e optiunea ta.

eu doar ziceam ca mi se pare ca e un pic mai greoie decat dacia supernova (masina mea anterioara).

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Dum 07-Aug-2005 21:08

awlan24 scrie:daca vrei sa ai masina de 180 de cai te duci si iti comanzi (sau ti-o prepari), daca vrei sa bagi bagi mai multa benzina sau motorina in rezervor iar te duci si iti comanzi ... e optiunea ta.

eu doar ziceam ca mi se pare ca e un pic mai greoie decat dacia supernova (masina mea anterioara).

mai greoaie ca supernova!!!! :shock: eu conduc o solenza acum 1,4l!!!
si ma gandesc ca solenza este mai fiabila si mai vioaie decat supernova! nu?
deci?!? cred ca nu te-ai exprimat corect! sper!

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”