....la coada la C4

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

danalarm
pasionat

....la coada la C4

Mesajde danalarm » Joi 07-Iul-2005 00:00

sant un client suparat pe cei de la ats pipera!
am platit avansul pentru un C4 1,4vtr in mai (pe la sfarsit, cred ca 18), mi-au spus ca intra in productie in iunie. dupa multe vizite pe la ei am aflat ca nu intra in iunie ca este prea aglomerat si intra in iunie!!!
pana azi 07.iulie inca nu am primit telefon de la ai?!?!?!? :?

antares
just curious

....la coada la C4

Mesajde antares » Joi 07-Iul-2005 00:23

Mie mi-a spus dealerul cand am fost sa dau comanda pe 22.iuniem, ca masinile intra in comanda pt fabrica pe 25 ale fiecarei luni si mie o sa imi vina masina la sfarsitul lui septembrie pt ca se inchide fabrica in august. Deci daca masina nu a intrat in fabricatie in iunie ai sanse sa iti ajunga in septembrie. Eu am gasit masina pe stoc un C4 berlina 1,6 HDI SX FAP si imi vine in 4 zile de la achitarea avansului.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 07-Iul-2005 00:27

nasolllllll! nasol rau de tot! sper sa nu ai dreptate! nu mi-o lua in nume de rau dar sant inebunit de cand astept, cred ca o sa dau cu dealerul ala de pamant! :evil: :twisted: :evil: :evil:

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Vin 15-Iul-2005 01:08

fratiilor sant bucuros :D :D :D :D
masina mea s-a produs, trebuie sa vinaaaaa!!!!!

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Vin 15-Iul-2005 01:18

am si eu o intrebare: dupa ce a-ti primit telefon de la dealer (ats) ca masina s-a produs , cat mai dureaza pana la venirea ei? :?:

kata
pasionat

Mesajde kata » Vin 15-Iul-2005 08:22

depinde cand o trimite si cat face pe drum; la mine a durat 2 saptamani.

vezi ca "ati" se scrie legat!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 15-Iul-2005 10:47

La mine a durat 28 de zile. De cand a iesit din productie si pana cand am primit-o.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mar 02-Aug-2005 21:43

a sosit masinuta!!!!! :lol: :lol:
am primit telefon de la ats, este in vama. :lol:
o sa faca mai mult de o saptamana? la voi cat a durat?

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Mie 03-Aug-2005 10:07

a mea era in vama pe 22 iulie 2005, luni (1aug) au primit-o cei de la ats pipera insa nici azi nu stiu cand pot sa o livreze.

vineri se fac 2 sapt de cand a sosit in vama.

sunt cam varza baietii. dealerul nu stie cum lucreaza service-ul, cand poata sa imi puna alarma, cand poate sa prepare masina pentru livrare si asta la 2 zile dupa ce a primit lotul de masini.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Mie 03-Aug-2005 12:20

nasol! pai dealerul de la ats a zis ca in maxim 10zile am masina.
la a ta mai fac ceva aia de la service?
a mea vine cu alarma din fabrica!
sper sa nu stea si a mea prin vama-dealer atat, pe 15 august trbuie sa plec la mare.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Mie 03-Aug-2005 13:17

danalarm scrie:nasol! pai dealerul de la ats a zis ca in maxim 10zile am masina.
la a ta mai fac ceva aia de la service?
a mea vine cu alarma din fabrica!
sper sa nu stea si a mea prin vama-dealer atat, pe 15 august trbuie sa plec la mare.

eu nu am facut comanda pt ca o primeam prin noiembrie, era deja aprobata de transport din franta atunci cand am facut eu actele. alarma o pun eu aici, ma costa mai mult dar am masina mai repede. teoretic nu trebuie sa dureze mai mult de 1-2 zile.

pe mine m-a deranjat mai mult ca nu au habar de masinile pe care trebuie sa le livreze. normal ar trebui sa stie cand a dat-o jos din tir-ul ala, cand i-a facut programarea la service ca sa monteze alarma, cand e pregatita de livrare, etc. dar daca nu stiu lucrurile astea nici dupa 2 zile dupa ce le-a sosit masina inseamna ca sunt destul de dezorganizati mai ales ca service-ul care monteaza alarma e tot acolo langa ei.

chiar ma intreb ... daca am o problema la masina si trebuie sa o duc in service oare ce se intampla? mai stau 2 saptamani si ma uit pe strada dupa alte masini? oare nici atunci nu o sa stie nimeni cand vor putea sa o repare.

anterior am avut o dacie supernova si nu am avut nici o problema cu cei de la adras, imi faceam programare si nu mi s-a intamplat nici o data sa intru cu mult mai tarziu decat ora de programare.

sunt f ofticat pe treaba asta.

PS: eu plec la mare pe 12, pe 15 o sa fiu sigur prin mamaia, constanta (C4 VTR negru) :)

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Joi 04-Aug-2005 07:44

gata ... ma duc azi sa o iau.
m-a sunat azi dim la 8:25 :lol: ... cred ca au inceput sa citeasca si ei forumul :roll:

kata
pasionat

Mesajde kata » Joi 04-Aug-2005 08:44

bafta!
sfatul meu e sa o examinezi cu atentie inainte sa semnezi de primire. nu vreau sa fiu rau dar exista sanse sa ai anumite surprize de genul zgarieturi, lovituri, suruburi nestranse... eu si acum descopar cate ceva, in special la calitatea materialelor :( ... poate la C4 o fi mai bune.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 04-Aug-2005 08:52

Fii foarte atent la: - capacelele de la spoiler (unde se baga acel carlig de tractare)
- sa se inchida usile si sa vezi si sistemul de blocare a celor de pe spate (nu mai stiu daca este cupe al tau sau nu)
- zgarieturi
- clampaneli si surubele de la motor
- mai sunt si la oalele de la roti niste bumbi de platic cu care se prind aparatorile si tot felul de chestii, verifica-le si pe alea!!!

Bafta multa!!!

Asteptam impresii!

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 04-Aug-2005 08:54

felicitariiiiii!!!!!!!!!!
marfa, sa o stapanesti sanatos!
eu inca astept :( , acel telefon!!!
sa ne scrii cum a fost pregatirea de livrare! daca ti-au dat ceva? Presuri, trusa etc!

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”