cele mai proaste masini
Moderator: Echipa Tehnica
tase, eu sincer am crezut ca doar la mine la C1 au facut o astfel de tiganie cu vopseaua, dar nu ma mai mira nmk la masina mea ca asa e ea, facuta din saracie, dar si la C3?!?!?
macar m-am linistit in privinta masinii mele. inseamna ca e "normala"
. apropo, la mine nici pe interiorul usii, langa chedere nu e decat filler.
-
tase bogdan
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
tase bogdan scrie:fratilor cred ca am luat tzeapa cu c3-ul.am 2 intrari in service intr-o luna jumatate,acum a 3-a,nu se poate sa vinzi o masina vopsita doar pe exterior,interiorul capotei si motorului sunt in spritz chit gri,masina e albastrace insemna inca 20grame de vopsea.o sa pun poze daca nu ma credeti -gri
Nu zic ca asa ar trebui sa fie, dar si la alte marci tot asa e.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
o problema la stergatorul spate nu are rost sa fac topic asa ca postez aici.
de cand a inceput vremea rea si frigul stergatorul spate o ia razna in mod normal inainte invarteau de rotita si el facea doar "un tur" e acum face o gramada si se aude un pacanit cred ca de la o siguranta ceva in final mai dau odata si se opreste dar nu la locul lui ba in mijloc ba mai sus sau mai jos, a mai patit cineva chestia asta?
de cand a inceput vremea rea si frigul stergatorul spate o ia razna in mod normal inainte invarteau de rotita si el facea doar "un tur" e acum face o gramada si se aude un pacanit cred ca de la o siguranta ceva in final mai dau odata si se opreste dar nu la locul lui ba in mijloc ba mai sus sau mai jos, a mai patit cineva chestia asta?
-
tase bogdan
- pasionat
c3
eu unu nu am mai vazut la nici o masina asa ceva,nu se poate,nici la alea chinezesti geely nu sunt vopsite doar pe dinafara,iar la interior pe usi are doar o idee de vopsea,asa doar sa acopere fillerul cat despre lac nu se pune problema.se vede infect cand deschizi capota la motor sa se vada fillerul ala,parca a fost lovita si facuta ca daciile alea sudate in strada si vopsite la tubu k oxigen
-
tase bogdan
- pasionat
c3
xenon,de ce zici asa,masina ta nu e facuta din saracie tinand cont de pretul ei,8300-8600euro,nu trebuie sa primesti asa circ in schimb,e mai scumpa ca un logan si ala nu e vopsit asa,iti spun sigur.cat despre c3 am dat pe el 10800euro si sunt deceptionat,mai bine optam pentru un 207 cu o mica completare.
he he, 8300 era bine, a mea a facut 9400 cu reducere. cat despre logan, stiu. fara discutie e muuult mai robust facuta, mai solida, si fara probleme de fiabilitate. doar ca nu e pt. mine. merg cu a mea si apoi cu loganul celui mai bun prieten si la viteze identice se comporta groaznic fata de C1. tinuta de drum e de kko. in schimb, pe teren mai "accidentat" ma face de rusine. eu simt orice gropita.
Re: cele mai proaste masini
michiutza scrie:Cele mai de ca.... masini ...citroen 3 . Dupa primele 2 saptamani de la cumparare (masina nou-noutza) a murit computerul de bord. Dupa 7000 de km a murit caseta de directie . La 2 (doua ) saptamani de la schimbatul cutiei de directie a murit si bateria si electromotorul. De fiecare data am reparat masina la ATS BAneasa, si normal, n-am avut voie sa vad ce fac aia la masina. Ma jur ca nu mai cumpar masina frantuzeasca si n-am sa mai recomand pe nimeni sa ia Citroen. Never ever. Un an si jumatate de condus o rabla...Doamne, parca am furat banii pe care i-am dat pe ea...
GHINION se numeste.
nu are de-a face cu francezii, uite am fost in vara la nemti, in HOMBURG, da Homburg, la 50 km de franta....si in acea zona erau numai masini frantuzesti, erea plina zona aceia de peugeot/citoen
Eu am 12000 de km cu ea si nu am avut decat o singura problema(din vina unui idiot), mi se descarca bateria la doua saptamani si asa am schimbat vreo 3 baterii, ca in final sa aflu ca, casetofonul masinii era montat pe direct si el consuma baterie chiar daca fata era scoasa si motorul oprit.Bine ca mi-am dat seama la timp ca nu ai gaseam problema

Snake_
valentin.cralov@post.com
valentin.cralov@post.com
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”