consum ulei
Moderator: Echipa Tehnica
- gabi caragea
- pasionat
ai dreptate paco dar problema se punea altfel ei stiau de acea ridicare a spatelui dar nu au luat nici o masura :vino peste doua zile sa vedem cum mai este :alti bani alta distractie,nu sunt unul cu nasul pe sus dar daca dau un ban sa fie ok ,dar asta este o alta problema ce sa mai incolo incoace asta este romania sper sa nu am prea multe probleme cu masina sa ca su nu mai ajung prin service.
gabi caragea scrie:tot ceea ce ti-am spus este adevarat eu oricum nu ma pricep foarte bine la masini pe unde intra presiune si unde are supape sau alte chesti asta sa intimplat dupa ce am plecat de qacolo nu mai scirtiia si eera ok dar cind puneam frina se ridica foarte tare de spate ininte sa vin nu avea acea problema,oricum a trecut si sa rezolvat.
spui ca nu stii, insa stii sigur ca aerul era de acolo.. cum vine asta?
iti mai explic inca o data: nu se ridica pentru ca rulmentii uzati nu permiteau bratelor sa-si faca cursa. practic, erau intepenite, de aia nu se balansa spatele cind frinai. dupa ce ai schimbat rulmentii si bratele s-au putut misca in voie, a inceput sa se ridice de spate la frinare. de unde rezulta ca aerul era acolo dinainte, pentru ca la operatiunea de schimbare a rulmentilor de la bratele spate nu se intervine si asupra circuitului de frinare. cred ca e de ajuns de clar, nu?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Da, stiu, uneori e atat de greu sa-l faci pe mecanicul roman sa se apuce de treaba...
Dar poate sa fie si din necunoasterea clientului, e ca la restaurant, dupa ce te duci de la multe ori, parca stiu si ei ce meniu sa-ti serveasca si tu stii ce bucate sa le ceri. Ce vrei, asa e la noi, la romani, mai important e omul decat masina. Mie inca mi se pare firesc.
Stii cand o sa ma enerveze?
Cand o sa vina un prost cu bani si pe mine, cu BX-ul, or sa ma ignore mult si bine. Abia atunci am sa renunt la serviciile cuiva, cand va pune banul inaintea tuturor. Pana atunci, mai merge...
Dar poate sa fie si din necunoasterea clientului, e ca la restaurant, dupa ce te duci de la multe ori, parca stiu si ei ce meniu sa-ti serveasca si tu stii ce bucate sa le ceri. Ce vrei, asa e la noi, la romani, mai important e omul decat masina. Mie inca mi se pare firesc.
Stii cand o sa ma enerveze?
Cand o sa vina un prost cu bani si pe mine, cu BX-ul, or sa ma ignore mult si bine. Abia atunci am sa renunt la serviciile cuiva, cand va pune banul inaintea tuturor. Pana atunci, mai merge...