Mesajde nicum » Lun 11-Iul-2005 09:42
Propunerea arata foarte bine. Observatiile mele:
- unii se mai dau si de pe dial-up, deci aveti grija sa nu incarcati site-ul prea tare
- ar fi foarte interesanta o poza care sa faca o trecere in revista a modelelelor de glorie: DS, SM, etc. pina la cele curente.
- nu neglijati aspectele legale: sigla, culori, etc. Aici Catalin, Adytzu si Eugen sint persoanele cele mai indicate.
Nu trebuie sa uitam nici de infiintarea legala a clubului. Ii rog pe cei care vin la urmatoarea intilnire si sint dispusi sa contribuie financiar la infiintarea clubului, sa se dispenseze de 1.2 ROL
Legat de treaba asta, am sa va spun o mica poveste. Am vazut mai demult pe coperta unui ghid TV (Oblique, parca) poza unui tinar de vreo 14-16 ani prezentat ca o mare speranta a pilotajului romanesc. Deosebit de interesant e ca pe combinezonul baiatului era sigla Autotech, adica a baietilor de unde luam noi ulei. Daca acest pusti a reusit, noi de ce n-am reusi, mai ales ca cei ce la Autotech si nu numai si-au manifestat disponibilitatea in mai multe rinduri, de a ne sponsoriza, cu conditia sa avem un cadru legal (ca sa poate si ei sa isi deduca cheltuielile)?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!