Ma poate ajuta cineva cu o problema?
Ma intereseaza unde este stantata seria de motor la un ZX 1.8i Furio.
Ca am fost azi la RAR si mi-au dat viteza ca nu au gasit seria de motor.
Multumesc
serie motor
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
E perfect legal. Si nu e treaba ta sa gasesti seria. E treaba lor. Daca nu o gasesc, se trece "fara serie motor" in CI si gata, dar ca peste tot in RO, baietii asteapta si ei o mica spaga.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
intreaba-l pe jgr1001 pentru ca el are un zx cu acelasi motor.
daca cumva a cazut placuta, trebuie data o declaratie pe propria raspundere de catre vechiul proprietar ca nu a schimbat motorul, sau daca l-a schimbat ca a pus unul la fel si are provenienta legala. ei o sa verifice daca e acelas motor (cam au ei metodele lor sa identifice si cunosc niste semne de care noi nu prea avem habar - pe bloc e stantat un numar si asa mai departe), si in cazul in care se trece de faza asta, o sa incerce sa ii puna ei o serie prin pansonare, iar daca nu se poate, o sa scrie in carte lipsa serie motor, nu se poate pansona sau ceva de genul.
si apropo, din ce stiu eu, la bx-urile diesel, nu este serie pe motor, decat tipul motorului (si mai stiam eu cateva masini)
daca cumva a cazut placuta, trebuie data o declaratie pe propria raspundere de catre vechiul proprietar ca nu a schimbat motorul, sau daca l-a schimbat ca a pus unul la fel si are provenienta legala. ei o sa verifice daca e acelas motor (cam au ei metodele lor sa identifice si cunosc niste semne de care noi nu prea avem habar - pe bloc e stantat un numar si asa mai departe), si in cazul in care se trece de faza asta, o sa incerce sa ii puna ei o serie prin pansonare, iar daca nu se poate, o sa scrie in carte lipsa serie motor, nu se poate pansona sau ceva de genul.
si apropo, din ce stiu eu, la bx-urile diesel, nu este serie pe motor, decat tipul motorului (si mai stiam eu cateva masini)
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Identificare RAR: se uita baietii bine, vad locul seriei, nu e citibil nimica. se trece in talon "motor fara serie" fara spaga, fara nimic altceva. Identificare si modificarea in talon au costat 79 + 8 lei, total 87 lei. PS: programeaza-te la o ora mai tarzie cand nu mai au nici aia chef de lucru si scapi mai repede.
"If in doubt, flat out!"