Vreau sa imi vopsesc BX-ul!
Moderator: Echipa Tehnica
- tase.cristi
- pasionat
- Masina: Ctiroen C5 II 2,2hdi 2005
-
- pasionat
tase.cristi scrie:lasand gluma la o parte ...stie careva un vopsitor bun![]()
sal'tare la toata lumea..nu am mai trecut pe aici de ceva timp....
exista o problema..omul locuieste in localitatea Baicoi Judetul Prahova!
nu stiu daca va convine acest lucru ....
daca sunteti interesati totusi ..astept pe mail la tgybyt@yahoo.com
si va voi da acolo mai multe detalii!
si masina e la Dom' State in revizie momentan..o sa ii fac ceva poze si o sa ma prezint si la urmatoarea intalnire!
apropos' ....o intalnire pe la baneasa cand va mai fi ?

Si eu vreau...
salutare...
si bx-ul meu trebuie vopsit... e gri metalizat (mai bine zis era...) si s-a tocit vopseaua in unele locuri pana la stratul de sprit chit de dedesubt..
in orice caz, daca o voi vopsi, ma gandesc sa o las pe bara vreo 2 saptamani, sa circul cu altceva, si sa o regatesc eu cu manuta mea. Cine poate avea mai multa grija la detalii si mai multa dragoste pentru ea daca nu proprietarul?
Sincer sa va spun, am cumparat bx, nu din dragoste sau pasiune, l-am luat pentru ca era aproape nou si la un pret rezonabil.. Dar in timp (din 94 pana zi) m-am indragostit rau de tot (m-a luat flama..) si nu m-ash mai vedea in alta marca de mashina.
Asa ca,repet, o vopsesc cu mana mea.. gasesc eu un loc..
si bx-ul meu trebuie vopsit... e gri metalizat (mai bine zis era...) si s-a tocit vopseaua in unele locuri pana la stratul de sprit chit de dedesubt..
in orice caz, daca o voi vopsi, ma gandesc sa o las pe bara vreo 2 saptamani, sa circul cu altceva, si sa o regatesc eu cu manuta mea. Cine poate avea mai multa grija la detalii si mai multa dragoste pentru ea daca nu proprietarul?
Sincer sa va spun, am cumparat bx, nu din dragoste sau pasiune, l-am luat pentru ca era aproape nou si la un pret rezonabil.. Dar in timp (din 94 pana zi) m-am indragostit rau de tot (m-a luat flama..) si nu m-ash mai vedea in alta marca de mashina.
Asa ca,repet, o vopsesc cu mana mea.. gasesc eu un loc..
Relu