schimb ulei cx
Moderator: Echipa Tehnica
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
de 2 zile ma chinui sa schimb uleiul ,azi am mai completat 1 litru de lhm si s-a ridicat mai sus dar tot nu am reusit sa desfac busonul de golire .
Cat ulei intra intr un cx aspirat si ce fel de ulei este recomandat (dupa cate am auzit uleiul sintetic nu este recomandat sa fie folosit la motoarele uzate >200000 km)
Cat ulei intra intr un cx aspirat si ce fel de ulei este recomandat (dupa cate am auzit uleiul sintetic nu este recomandat sa fie folosit la motoarele uzate >200000 km)
-
- RETRAS LA PENSIE
In semnatura ta scrie ca ai motorul m25/648 - asta este Turbo 1. In mesaj intrebi de diesel aspirat adica M25/660. Ce motor ai de fapt?
Oricum, la ambele intra 5l daca schimbi doar uleiul si 5,6l daca schimbi si filtrul.
Uleiul recomandat este Total super Diesel 15W40 sau Total Rubia 10W40 pt temperaturi scazute - sub -12grade Celsius.
Ridica masina pe cric, pune-i ceva sub ea sa fi sigur ca nu cade pe tibe si desfa-i busonul. Cred ca este cu hexagon de 21 dar nu mai stiu sigur.
Oricum, la ambele intra 5l daca schimbi doar uleiul si 5,6l daca schimbi si filtrul.
Uleiul recomandat este Total super Diesel 15W40 sau Total Rubia 10W40 pt temperaturi scazute - sub -12grade Celsius.
Ridica masina pe cric, pune-i ceva sub ea sa fi sigur ca nu cade pe tibe si desfa-i busonul. Cred ca este cu hexagon de 21 dar nu mai stiu sigur.
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
pe talon si pe motor scrie m25/648 ,dar nu are suflanta iar hexagonul de 21 nu vrea sa se miste deloc cred ca o sa caut un service cu canal sau elevator
-
- RETRAS LA PENSIE
- filla
- simpatizant
schimb ulei
Am reusit sa desfac busonul ,mai avea doar 2 l , am verificat si uleiul la cutie ,e la nivel dar cred ca nu a fost schimbat niciodata
Dupa ce o sa o inscriu ma duc pe Andronache am auzit ca e un mecanic prin zona care repara citroenuri sa i fac o constatare ,sa vedem ce trebuie schimbat
Dupa ce o sa o inscriu ma duc pe Andronache am auzit ca e un mecanic prin zona care repara citroenuri sa i fac o constatare ,sa vedem ce trebuie schimbat
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
cum este prins cilindrul hidraulic fata dreapta de caroserie ca al meu se misca cu tot cu sfera ?
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
Cu masina lasata pe minim si cu caramizi sub lonjeroane
(am verificat jocurile in articulatii si am schimbat cauciucurile)
si inca ceva trebuie sa sprijin fuzeta fara roata cu o caramida ca altfel iese pistonasul din cilindru

si inca ceva trebuie sa sprijin fuzeta fara roata cu o caramida ca altfel iese pistonasul din cilindru
@filla - nu vrei sa vina o "comisie tehnica" din partea clubului, specializata in cx, sa se uite la cx-ul tau ? Evident mocca...
In mare ne prindem cam ce trebuie schimbat
Eu sunt disponibil sa te ajut (adica sa imi dau cu parerea
)
Da un semn daca vrei
In mare ne prindem cam ce trebuie schimbat

Eu sunt disponibil sa te ajut (adica sa imi dau cu parerea

Da un semn daca vrei
Ultima oară modificat Joi 12-Iul-2007 08:12 de către jgr1001, modificat 1 dată în total.