sa schimb ?

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

olimpiuserban
pasionat

Mesajde olimpiuserban » Lun 28-Mai-2007 17:29

Mersi pentru promptitudine - si pentru parerile subiective - exact asta am si cerut ...
despre soferi: 24 de ani si in septembrie ma insor ...domnisoara 23 de ani.
Pe mine nu m-ar deranja chiar asa tare C5 u, ca ma simt destul de "bengos" pe strada cu ea ... insa domnisoara nu tare se descurca .. a si zgariat-o de vreo 2 ori ... tre sa cobor sa o bag in garaj cand vine de prin oras.. etc. asa ca .. pana o sa ne permitem 2 masini ..alegem o solutie de compromis ... asadar o masina mai micuta; si noi fiind indragostiti de gadgeturile din belsug de pe C4 .. am zis ca ar fi destul de .. cum se zice ...trendy ?! si un C4 - de aici comparatia ... insa se pare ca ma asteapta multe nopti pe forumurile C4 ..

cit_a
pasionat

Mesajde cit_a » Mar 29-Mai-2007 08:11

la un c5 pe plimbi cu confortul , la un c4 te plimbi cu designul :wink: , fara rautate , omul trebuie sa-si iubesca sotia incontinuare . cu un c5 , numai certuri vor fi in familie :lol: . indiferent de decizie sa o folositi sanatosi .

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 29-Mai-2007 08:51

'la un c5 te plimbi cu confortul' (inganat)...
C5-ul e comparabil cu orice balena din gama respectiva... confortul nu e mai mare decat intr-un Passat sau un Avensis...
O tot trageti cu confortul asta de parca vorbim de S-Klasse, Seria 7, A8 sau mai stiu eu ce super-limuzina...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mar 29-Mai-2007 09:10

@ SAMmy te-ai plimbat vreodata intr-o masina cu suspensie hidropneumatica? Daca poti fa urmatorul experiment: mergi cu masina ta pe o portiune de drum, preferabil cu denivelari, apoi fa acelasi lucru, pe aceeasi portiune de drum cu un C5.

Iti pot povesti ce am simtit eu. Este normal ca atunci cand folosesti zilnic un lucru sa nu mai sesizezi anumite lucruri, sa ti se para normale. eu folosesc CX-ul zilnic iar suspensia mea este departe de a fi intr-o stare buna. Totusi.... Acum aproximativ o luna, am mers in masina unui coleg de servici, BMW seria 300. E adevarat ca nu vibra, nu troncanea nimic dar s-a intamplat sa mergem pe un drum pe care si eu il parcurg cu CX-ul si am putut face diferenta, am simtit fiecare denivelare din asfalt.

Deci....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 29-Mai-2007 09:38

olimpiuserban scrie:Mersi pentru promptitudine - si pentru parerile subiective - exact asta am si cerut ...
despre soferi: 24 de ani si in septembrie ma insor ...domnisoara 23 de ani.
Pe mine nu m-ar deranja chiar asa tare C5 u, ca ma simt destul de "bengos" pe strada cu ea ... insa domnisoara nu tare se descurca .. a si zgariat-o de vreo 2 ori ... tre sa cobor sa o bag in garaj cand vine de prin oras.. etc. asa ca .. pana o sa ne permitem 2 masini ..alegem o solutie de compromis ... asadar o masina mai micuta; si noi fiind indragostiti de gadgeturile din belsug de pe C4 .. am zis ca ar fi destul de .. cum se zice ...trendy ?! si un C4 - de aici comparatia ... insa se pare ca ma asteapta multe nopti pe forumurile C4 ..

La 24 de ani, e chiar pacat sa nu te arunci la un C4!! Asta daca nu cumva iti plac masinile barci!

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 29-Mai-2007 14:43

@eugen: Da eugen sunt de acord, dar C5-ul nu e CX... crede-ma... au facut anumite compromisuri
pentru a obtine un plus de fiabilitate si mentenanta mai usoara iar rezultatul e dezamagitor...
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

cit_a
pasionat

Mesajde cit_a » Mar 29-Mai-2007 16:54

bine zis eugen ! care are c4 nu poate sa-si imagineze ce inseamna o suspensie hidraulica . parerea mea este ca un c5 nu poate fi comparat cu un c4 . practic fiecare constructor are clasele lor , deci ?? nu poti face paralele intre cele doua masini din clase diferite .

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 29-Mai-2007 17:23

NU e vorba ca nu ne putem imagina noi astia cu C4, ideea e ca nu ma incalzeste cu nimic ca am o masina barca si nu simt nici o groapa!! CUm am mai zis, am mers cu C5 si m-a lasat rece... Pana si intr-un A3 m-am simtit mai altfel...

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mar 29-Mai-2007 17:24

Fiecare cu gusturile lui. Tocmai de aceea nu pot fi comparate cele doua masini.

olimpiuserban
pasionat

Mesajde olimpiuserban » Lun 04-Iun-2007 11:16

nu e vorba de comparat ...chestia e ca trebuie sa-mi iau o masina un pic mai mica ... sa se descurce si domnisoara ... de aceea m-am gandit la C4 ... ne gandeam si la alfa 147 .. insa m-au cam speriat problemele cu fiabilitatea ...
poate imi sugerati voi ceva ..

george
pasionat

Mesajde george » Lun 04-Iun-2007 17:14

C4!

tyyy84
pasionat

Mesajde tyyy84 » Lun 04-Iun-2007 17:41

C5 clar..toata lumea are C4(fara suparare....)

Shadow
simpatizant

Mesajde Shadow » Lun 04-Iun-2007 17:55

Si daca toata lumea are C4...ce???
C5 e un fel de SLR si te simti unicat in el???
Eu nu mi-as lua C5 nici la jum de pret, nu isi merita bani (sunt n alte masini mult mai capabile la bani astia), forma nu ma atrage deloc (un lucru destul de suprinzator pt Citroen), nu are absolut nici o valenta sportiva (asa cum s-a mai zis, se comporta ca o barca).
Singurul lucru care imi place este confortul pe care il ofera, dar nu as da o masina cu valente sportive pe ea.

tyyy84
pasionat

Mesajde tyyy84 » Lun 04-Iun-2007 19:17

sunt alte masini la pretul C4-lui care la fel cum ai spus de C5 isi merita banii mult mai mult...dar asta este o chestie de preferinta...si de gust...fiecare are dreptul sa isi spuna parerea...si mie imi place C4 mai mult ca si aspect dar e vb doar de aspect...daca ar fi sa imi schimb masina nu mi-as mai lua citroen in viata mea...(ATS-spune tot)Cat despre valenta sportiva...inca o data depinde de gust ....sunt oameni carora le place mai mult o masina cu un aspect mai elegant decat una sportiva...depin de gust ...

bafta

olimpiuserban
pasionat

Mesajde olimpiuserban » Lun 04-Iun-2007 19:29

fratilor ... deviati de la subiect ...
v-am explicat situatia mea: am C5. e prea mare pt. domnisoara - tre sa schimb cu ceva mai mic ... nu foarte mic, ca eu am 1,86 inaltime
Avem 25, respectiv 23 de ani, suntem fani de accesorii electronice, si ne casatorim in toamna ... ce ne sfatuiti ?!
asta era dilema..

Înapoi la “Probleme C4”