Nu am avut probleme cu franele. Insa hidraulica nu mai reactioneaza.. cred ca-si lua informatiile referitoare la viteza de la abs, care acum probabil ii raporteaza infinit. Aveti idee ce ar putea fi sau unde m-as putea duce sa aiba si tester pt Citroen, ca pe la champion nu mai calc
ABS fault!
Moderator: Echipa Tehnica
ABS fault!
mi-a aparut asta pe computeru de bord si martorul abs e aprins.
Nu am avut probleme cu franele. Insa hidraulica nu mai reactioneaza.. cred ca-si lua informatiile referitoare la viteza de la abs, care acum probabil ii raporteaza infinit. Aveti idee ce ar putea fi sau unde m-as putea duce sa aiba si tester pt Citroen, ca pe la champion nu mai calc
.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Se pare ca n-ai stiut sa citesti printre rinduri: cei care au masini in garantie, n-au ce face, trebuie sa mearga prin service, daca vor garantie. Pentru restul muritorilor, exista ceea ce in strainatate se cheama "mecanici independenti". Ei nu isi permit sa isi bata joc intentionat de tine, pentru ca isi pierd clientii, pe de o parte, iar pe de alta, au tot interesul sa te rezolve, ca sa vii data viitoare tot la ei. Cristi Stan din Ploiesti e un bun inceput.
ATS, e doar o "alta Marie, cu aceeasi palarie". Ce ai patit tu la Champions, au patit altii la ATS. Partea proasta cu ATS-ul e ca sint destul de greu de atins, avind in vedere cine e acum in fruntea guvernului. Din pacate, cam asta e realitatea...
ATS, e doar o "alta Marie, cu aceeasi palarie". Ce ai patit tu la Champions, au patit altii la ATS. Partea proasta cu ATS-ul e ca sint destul de greu de atins, avind in vedere cine e acum in fruntea guvernului. Din pacate, cam asta e realitatea...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
hm.. ma gandeam ca un "mecanic independent" n-are scule pt asa ceva -- ma gandesc ca cel m-ai simplu se conecteaza cu testerul si problema fiind de natura electronica -- banuiesc -- se rezolva numaidecat.
oricum am fixat o intalnire cu domnul Stan pt cureaua de distributie si vedem daca o ducem la capat si cu ABS-ul.
oricum am fixat o intalnire cu domnul Stan pt cureaua de distributie si vedem daca o ducem la capat si cu ABS-ul.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Chiar te rugam sa intrii in detalii: ce problema a fost, cum s-a rezolvat, de catre cine, etc. Daca nu poti, da-mi un PM.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- levente_txf
- simpatizant
- florin_budea
- pasionat
Am senzori ABS pentru xantia 93, am o masina de piese de schimb. Daca te intreseaza florin_budea@yahoo.com, sau 0724316435
Înapoi la “Electrica - Xantia”