mrbadnews scrie:seridan scrie:mrbadnews scrie:In sfarsit am scapat de C4.
29.000 km mi-au ajuns. L-am dat.
Am scapat de suspensiile de 2 lei. De esp- ul de generatie '70. De service-ul de la ats. Am scapat de schimbat capete de bara, de consum exagerat de ulei........si multe altele pe care le stiti si voi.
Ce mi-a placut la ea? Motorul(HDI 110 cp) ,stabilitatea in curbe la viteze mari(foarte mari

) si designul. N-o sa continui enumerarea lucrurilor care m-au facut sa regret ca am cumparat aceasta masina.
Ce urmeaza?
Skoda Octavia 2(in 2 saptamani vine)
Am destule motive sa cred ca am facut o alegere buna de data asta.
Adiooooooooooooooooo C4.
Poate si ea (ma refer la C4) se bucura la fel de mult ca a scapat de tine, cu toate ca ai adus-o intr-o stare deplorabila.
Asteptam cu interes sa auzim cum se va simti si SKODA cu tine la volan.
Ce va urma dupa SKODA? O sa exclami din nou fericit - am scapat de ea?
Probabil esti genul de om care se identifica cu masina. Daca ai avea logan in loc de c4 sunt convins ca ai raspunde la fel de rautacios la orice remarca negativa adresata masinii. Cred ca n-ar strica sa fii mai obiectiv. Daca tu conduci numai in weekend e foarte posibil ca in 7-8 ani sa sesizezi si tu problemele pe care le-am avut eu in mai putin de 2 ani cu c4. Deci cred ca ea (c4) poate fi masina ideala pentru tine.
Scuzã-mã dar felul cum te-ai exprimat m-a deranjat ºi poate nu numai pe mine ci ºi pe alÞi participanÞi la forum. Conduc din 1980, iar pânã la C4 am condus Dacia, Honda Civic CRX, ºi Honda Civic ºi nu am avut probleme de genul celor descrise de tine, iar În cazul tãu probabil cã C4 este prima maºinã ceea ce explicã totul. Conduc zilnic de foarte mult timp, nu sunt un ºofer de duminecã, fac aproximativ 125 km zilnic. Deobicei problemele descrise de tine sunt produse În proporÞie de peste 15% de Începãtori ºi cred cã ºi tu faci parte dintre ei. Ucenicia Þi-ai fãcut-o pe C4 ºi asta explicã foarte multe din probleme. (Rog Începãtorii participanÞi la forum sã mã scuze pentru ceea ce am postat referitoritor la ei)
Am ÎnÞeles din ceea ce ai spus cã dupã 2 ani, tu eºti un ºofer perfect dar maºina este foarte proastã, dar probabil cã a fost o situaÞie nefericitã când v-aÞi Întâlnit -tu ºoferul perfect ºi maºina proastã-. Dacã faci o retrospectivã la ceea ce s-a Întâmplat cu C4, tu nu ai nici-o vinã cã a ajuns În starea pe care ai descris-o?. Existã un proverb care spune totul despre situaÞia ta. C4 nu este o maºinã idealã, dar la fel ca altele acceptabilã
Nu vreau sĂŁ polemizez, am spus tot ceea ce am avut de spus.
ĂĂži doresc ca la Skoda sĂŁ nu repeĂži greÂşelile pe care le-ai fĂŁcut cu C4, pentru cĂŁ acuma ai dobândit deja experienĂža cum poĂži paradi o maÂşinĂŁ ĂŽn doi ani.
BaftĂŁ.