Scaune BX
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Scaune BX
Probleme: scaunul soferului imi sta intr-o parte (rupt), nu are reglaj lombar, etc. Cam ce scaune s-ar potrivi fara adaptari? Are cineva interior complet de bx de prin 91+? scaune, bancheta, panouri usi? sau macar scaune.
"If in doubt, flat out!"
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
ca sa iti pui scaune de xm iti trebuie 4 gauri date cu un burghiu de 12 ..asta pe fiecare scaun ..
se pot pune chiar si cele cu reglaj electric ...
se pot pune chiar si cele cu reglaj electric ...

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
De xm?
Baieti, niste detalii?
Unde anume trebuie sa dau gaurile cu burghiul ca sa mearga ok scaune de xm pe bxu meu? mie nu mi-e de reglaj electric ca doar eu conduc masina, dar alea de xm is SUPER confortabile. O sa am loc destul lateral, spate. am inteles de la cineva ca scaunele de xm sunt mai mari. incap fara sa scot "consola" centrala? Bancheta mea e super ok. tot ce e stricat e scaunul soferului. si daca tot il schimb as vrea sa pun de xm daca se poate. are cineva? imi poate da cineva detalii complete cum trebuie montate (de scaune tot fac eu rost)
Unde anume trebuie sa dau gaurile cu burghiul ca sa mearga ok scaune de xm pe bxu meu? mie nu mi-e de reglaj electric ca doar eu conduc masina, dar alea de xm is SUPER confortabile. O sa am loc destul lateral, spate. am inteles de la cineva ca scaunele de xm sunt mai mari. incap fara sa scot "consola" centrala? Bancheta mea e super ok. tot ce e stricat e scaunul soferului. si daca tot il schimb as vrea sa pun de xm daca se poate. are cineva? imi poate da cineva detalii complete cum trebuie montate (de scaune tot fac eu rost)
"If in doubt, flat out!"
-
- simpatizant
- Teo-Onesti
- pasionat
DanT si-a pus scaunele de Xm luate de la mine.Si le-a montat provizoriu aici la mine,ba chiar au intrat foarte bine!A pus si cotiera de XM pe mijloc si venea foarte fain.Am luat un plus de pe contact si i-am facut sa functioneze si partea electrica fara nici o problema.Nu stiu daca a mai modificat ceva intre timp.Edificatoare ar fi niste poze...