probleme cu suspensia
Moderator: Echipa Tehnica
probleme cu suspensia
salut!am o mare nelamurire. am un xm v6 din 92 si m-a scos la pensie cu suspensia lui,mai exact topaie de spate ca o mingie si nu stiu de ce!la relanti am apasat pe toate colturile masinii si este elastica suspensia dar cu cat maresti viteza cu atat sare mai tare de spate,asa se comporta o suspensie hydractiva?dati-mi un sfat va rog!
-
- RETRAS LA PENSIE
S-ar putea sa nu fie corect reglata inaltimea pe spate! Pe treapta de mers normal cu masina la relanti roata din spate trebuie sa intre sub aripa cam 1cm. ASA DIN OCHI
Se poate regla dupa inaltimile date de fabrica ,adica distanta de la puntea spate la asfalt.

Se poate regla dupa inaltimile date de fabrica ,adica distanta de la puntea spate la asfalt.

Iubesc confortul si puterea...... C5 III Hydractive 3+ vs Volvo S70 T5.... 300Cp
la service al lui ciocarlan este un 'mecanic' vali se intituleaza care habar nu are despre citroen el e baiat bun dar nu-l ajuta cerebelul!Pierdeam lhm pe la regulatorul directiei,l-am intrebat ce se intampla si mi-a spus sa cumpar altul;i-am spus ok ce piesa sa cer la magazin si apoi stupoare:NU STIA cum se numeste piesa si nici ce rol are,l-a chemat pe ciocarlan si el la fel de PETARDA ca vali. Asa ca va dau un sfat prietenesc NU VA DUCETI LA CIOCARLAN!!!!
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
referitor la ionut state: ..
putin off topic ..
mod de lucru ingrijit si atent ... nu uita sa faca ceva la masina .. preturi ok .. comportament masina dupa ce ii face o vizita de "curtoazie" .. mai mult decat ok ..
:)

mod de lucru ingrijit si atent ... nu uita sa faca ceva la masina .. preturi ok .. comportament masina dupa ce ii face o vizita de "curtoazie" .. mai mult decat ok ..

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone