Merita sau nu achizitionat un C3?

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 14-Aug-2006 21:31

prafuit scrie:Si uite asa mai apare un C3 la intrunirea nationala! :D Sa o stapanesti cu cea mai mare pacere si sa te bucuri de ea!

Multumesc, prafuit, pentru urare! Chiar mi-as fi dorit sa pot fi prezent si eu la intalnirea nationala de anul acesta! Cunosc bine zona Vidra - Obarsia Lotrului pentru ca am fost vara in mai mult ani acolo. E un peisaj superb, nici ca se putea alege un loc mai bun pentru un asemenea eveniment. Din pacate, o sa am de alergat cu inmatricularea masinii, mai sunt si grijile de la serviciu, asa ca n-o sa pot ajunge la intalnirea nationala de anul acesta. Puteti insa conta pe mine la urmatoarea intalnire de la Baneasa si de ce nu, la intalnirea nationala de anul viitor.

feng shui
pasionat

Re: Merita sau nu achizitionat un C3?

Mesajde feng shui » Mar 27-Feb-2007 19:37

vldst scrie: Am intalnit tot felul de probleme pe forumul de aici, ca si pe cele din afara (bord electronic cazut cu totul cu masina in mers, ambreiaj stricat dupa nici 10.000 de km, roata rupta pe autostrada, zgomote la caseta de directie si lista poate continua)

Probleme apar la foarte multe tipuri de masini, unele chiar cu pretentii. Am detinut un Matiz caruia in 15.000 km i-am schimbat de 2 ori amortizoarele pe spate, o data amortizoarele pe fata, placa de presiune, rulmentul fata dreapta, am avut probleme la caseta de directie. Autoturismul a fost cumparat de nou.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mar 27-Feb-2007 19:57

Da, dar sa nu uitam ca C3 si C4 sunt masini care costa cu cateva mii de Euro bune in plus fata de un Matiz. Cu banii dati pe un C4 iti poti lua 2 Matiz-uri. La banii astia eu zic ca e normal sa ai pretentia ca macar in perioada de garantie (2-3 ani) sa nu ai probleme majore cu masina. Inteleg niste greierasi acolo, dar daca incepem sa ne lovim de amortizoare stricate, bucse prapadite, caseta de directie cu joc, tacaneli la motor, samd, atunci e cazul sa ne punem niste intrebari in legatura cu seriozitatea producatorului / dealer-ului.

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Mie 28-Feb-2007 10:45

Intru totul de acord cu tine. Cand oferi o suma de bani in plus pe un produs ai si pretentii, cel putin in perioada de garantie si nu numai.
La nobless oblige.

Dexter81
just curious

Mesajde Dexter81 » Mar 20-Mar-2007 17:59

Salutare!

Sunt membru nou pe forum, momentan detin o Dacie 1300 din 82 :) pe care vreau sa o bag in programul REMAT.
Si evident imi place mult C3:) Ma intereseaza varianta C3 1,1 60 CP, Cool air.
Ca dotari pare in regula, cel putin la securitate si confort.O voi folosi mai mult in Bucuresti si cate o "croaziera" la Sibiu, munte si mare.
Intreb si eu merita sa imi iau C3? :D
Orikum la bani mai mult de 9500 nu ma pot intinde, si modelu mai sus mentionat ajunge la 9200 aproape cu Dacia data la remat.
Am fost azi la dealer-ul ATS de pe Cantemir, si mi-a fost spus sa iau cu tetiere masina , sa nu dureze 3 luni livrarea.nu este nici o problema platesc suplimentar cei 57 de euro.Mai ramane sa hotarasca tata, mai am o oferta la Ford Fiesta si unu la Chevrolet Kalos (Aveo 5 usi).

Astept orice parere. multumesc frumos.
In trafic nu exista a doua sansa! Neatentia la volan omoara!:)

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Mar 20-Mar-2007 21:40

Eu am achizitionat o asemenea masina pe data de 08.03 a.c. Este cu mult peste asteptarile mele la multe capitole fata de Matizul pe care l-am avut. Personal iti pot confirma ca merita toti banii. Pret final 10.040 si am asteptat fix 15 zile.

Dexter81
just curious

Mesajde Dexter81 » Mie 21-Mar-2007 08:01

Se duc si ai mei zilele astea sa faca rezervare.Sper sa mai prind si io un C3 din cele 200 din program.Culoarea va fi rosu nemetalizat.
Sa il stapanesti sanatos feng shui.Ce varianta ai luat? Aia de 9970? si ai platit in plus pt. tetiere?:)

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Mie 21-Mar-2007 08:51

Da. Pretul final a fost 10.060 E cu tetiere. Am avut de ales intre tetiere si culoare metalizata. Si cum tetierele au fost mai ieftine.... Culoarea aleasa este rosu.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 21-Mar-2007 09:10

Vedeti si voi, poate negociati putin si va dau tetierele si cine stie ce ceas de bord/radiocd gratis ;)

Dexter81
just curious

Mesajde Dexter81 » Mie 21-Mar-2007 10:28

Vad ca probleme majore in afara de serviceu' ATS nu ar mai fi, sau nu le-am descoperit eu inca.Orikum mie imi inspira incredere.Un coleg de la munka a spus ca a mers cu un Citroen nu stiu de care c2 sau c4, intreb azi si spunea ca s-a oprit motoru in mers.... a auzit cineva de vreo problema de genul?

Eu sunt convins de masinuta , mai ramane sa fie si tata convins.
Mulutmesc.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mie 21-Mar-2007 15:41

Dexter81 scrie:Un coleg de la munka a spus ca a mers cu un Citroen nu stiu de care c2 sau c4, intreb azi si spunea ca s-a oprit motoru in mers.... a auzit cineva de vreo problema de genul?

:partyman:

In prima luna de condus opream motorul aproape zilnic. Acum mi se mai opreste (destul de rar) doar la manevre complicate gen parcari laterale in rampa sau urcari cu spatele pe borduri - si asta numai din vina "soferului". Nu lua orice oprire ca pe un semn de defectiune; masina e mai desteapta ca noi la faza asta!

Dexter81
just curious

Mesajde Dexter81 » Mie 21-Mar-2007 16:19

Mersi pentru raspuns, m-am linistit:) Asa ma gandeam si eu , sa fie vina "soferului".Este destul de scumpa masinuta ca sa aiba probleme de genu...

keos
pasionat

Mesajde keos » Mie 21-Mar-2007 22:03

DanCld scrie:
Dexter81 scrie:Un coleg de la munka a spus ca a mers cu un Citroen nu stiu de care c2 sau c4, intreb azi si spunea ca s-a oprit motoru in mers.... a auzit cineva de vreo problema de genul?

:partyman:

In prima luna de condus opream motorul aproape zilnic. Acum mi se mai opreste (destul de rar) doar la manevre complicate gen parcari laterale in rampa sau urcari cu spatele pe borduri - si asta numai din vina "soferului". Nu lua orice oprire ca pe un semn de defectiune; masina e mai desteapta ca noi la faza asta!

Dan, presupun ca se referea la mers in viteza...
Oricum vreau sa spun ca pe partea de motorina, este reconuscut international ca motorul HDi de la PSA e cel mai reliable dintre toate... de acea Ford a preluat motorul pe modelele lui.
(dar tot caut turbina).

Ciao

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”