Pozitii C4,lumini de bord C4, angel eyes, etc
Moderator: Echipa Tehnica
Nu scrie nimic ĂŽn cartea tehnicĂŁ! (MĂŁ rog, scrie ceva acolo, dar neinteresant!). Avem aÂşa:
faza scurtĂŁ H7
faza lungĂŁ H1
poziĂžii W5W
semnalizare...nu Âştiu (oricum, nu cred cĂŁ vrei sĂŁ-Ăži pui xenoane pe semnalizare...cĂŁ-mi pun Âşi eu ĂŽn scrumierĂŁ!)
proiectoare...ufff, acum ĂŽmi sare matrixu ĂŽn beregatĂŁ...eu zic H11, el H3!
faza scurtĂŁ H7
faza lungĂŁ H1
poziĂžii W5W
semnalizare...nu Âştiu (oricum, nu cred cĂŁ vrei sĂŁ-Ăži pui xenoane pe semnalizare...cĂŁ-mi pun Âşi eu ĂŽn scrumierĂŁ!)
proiectoare...ufff, acum ĂŽmi sare matrixu ĂŽn beregatĂŁ...eu zic H11, el H3!
Salut lume
As vrea sa stiu si eu unde pot monta engel eyes si cat costa si care este durata pt montare.
Eu am un C4 si caut de mult asta.
Eu am un C4 si caut de mult asta.
Razvan
angel eyes
am mai vb cu cei care pun la bmw si altemasini si au spus ca nu pot sa monteze ni xenon si nici engel eyes pt ca nu se poate la aceste faruri pt c4.Asa sa fie? Daca cineva a montat sau daca stie unde se pot monta,rog sa-mi spuna si mie.
Am o problema cu tamburii.....i-am schimbat pt ca la o pana,cei de la vulcanizare au strans gresit un prezon.....si strangea doar 3 si unul jumatate si nu au vrut sa ma mai lase sa plec cu ea asa......asa ca am schimbat tamburii pe spate......oare nu exista alta solutie?nu este garantie la asa ceva?sau se poate pe casco sa imi recuperez o parte din bani?
Am o problema cu tamburii.....i-am schimbat pt ca la o pana,cei de la vulcanizare au strans gresit un prezon.....si strangea doar 3 si unul jumatate si nu au vrut sa ma mai lase sa plec cu ea asa......asa ca am schimbat tamburii pe spate......oare nu exista alta solutie?nu este garantie la asa ceva?sau se poate pe casco sa imi recuperez o parte din bani?
Razvan
da,tamburii
da,un tip din budapesta a strans prezoanele cu ciocanul pneumatic si mi-a stricat putin filetul.......ei au constatat ca unul nu se mai strange deloc si ca celalalt doar jumate.....ma pus sa schimb tamburul ca nu puteam merge in 2, si nu se gasesc separat,numai la set si asa am dat banii pe 2 bucati....... 

Razvan
Nici o versiune de C4 nu are tamburi ... toate au discuri de frana (pe fata sunt chiar ventilate)....Razvan C4 cu siguranta te referi la cu totul altceva...probabil ti-a stricat filetul in care vine prezonul...dar in nici un caz tamburul

pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
Daca mai aveti ceva de adaugat la tamburi,sau mai stiu eu ce, faceti topic separat!
@ Razvan, iti pot da un numar de telefon si vorbesti mai mutle acolo. Eu inca sunt in dubiu daca sa imi montez sau nu! Farurile sunt capsulate, si nu stiu daca dupa ce sunt desfacute vor fi la fel ca inainte. Ca sa montezi cercurile in far, trebuie spart un pic pe acolo, deci trebuie sa ai inima tare daca te apuci de asta
@ Razvan, iti pot da un numar de telefon si vorbesti mai mutle acolo. Eu inca sunt in dubiu daca sa imi montez sau nu! Farurile sunt capsulate, si nu stiu daca dupa ce sunt desfacute vor fi la fel ca inainte. Ca sa montezi cercurile in far, trebuie spart un pic pe acolo, deci trebuie sa ai inima tare daca te apuci de asta

tamburi
sa stiti ca mi sa stricat filetul la suruburile pe spate si a trebuit sa imi schimbe tot,o sa va atasez si o poza cu ce a schimbat.....pe fata sunt ventilate,iar pe spate tot ansamblul este cu tot cu discuri.
Matrix, da asta am auzit si eu cu angel eyes, de aceea ma gandesc........daca sa pun sau nu.
Multumesc pt mesaje.
Matrix, da asta am auzit si eu cu angel eyes, de aceea ma gandesc........daca sa pun sau nu.
Multumesc pt mesaje.
Razvan