Va agitati aiurea... Nu aveti idee cat de greu se gasesc jante 4x108! Asa, sa va uitati pe un site e simplu, daca dati un telefon o sa dea lumea din umeri... SE GASESC greu de tot, eu am cautat 2 luni... telefoane peste telefoane, lumea nu avea jante pe 17, 4x108!
Singurele jante care se gasesc la noi pe piata pe 4x108 sunt cele cu mai multe gauri, cu cate 10 gauri la prindere! Ale mele au 8 locuri de prezoane, adica au 4x108( Citroen si Ford) si 4x100 (Reno, Opel mai vechi, VW mai vechi, Cielo, Logan, SOlenza etc..) ...
Daca va duceti afara, le gasiti mai usor.. DAr cine bate drumu pana acolo? SI o sa vedeti cat va duce transportul.. Una e ce zice pe site, si alta va fi pana la urma!
Eu deja mi-am vandut jantele unui vecin (le vroia el pe ale mele, pe Logan

) ... Acum astept sa faca el rost de toti banii si eu sa dau avansul la cele noi... Care tot Wolfrace o sa fie, din cauza motivului de mai sus... Eu trag speranta la niste jante pe crom, dar modelele nu prea sunt tentante! Mai am 2 optiuni - ori Matrix Crom, ori Bushido! Si cum MAtrix are multa lume, cred ca ramane Bushido!