Scut Xsara
Moderator: Echipa Tehnica
Scut Xsara
Salutare, vreau si eu sa stiu de unde pot cumpara un scut de tabla si la ce pret pentru ca masina mea numai are nici macar scut de plastic de cand am luat scoarul de tramvai de a trebuit sa schimb fulia.Mi-a spus cineva ca la ATS e in jurul a 120 E fara TVA dar mi se pare scump sincer.Unul din tabla contrafacut , nu neaparat original Citroen nu se poate monta?
- ovicti
- simpatizant
- Masina: Citroen Cactus 1.6 HDI
- 2: Citroen Xsara 1.6 16V
- 3: Citroen Xsara 2.0 HDI
Salut.
Si eu sper sa se poata face ceva artizanal, ca nici eu nu as da asa mult pe unul cu chevroane pe el, ca oricum sub masina nu se prea vad.
Dar nu cred ca o sa am timp sa ma ocup de asta decat poate la vara, inainte de drumurile pe la munte.
Daca cumva reusiti voi, va rog sa imi dati si mie de stire ce si cum.
Si eu sper sa se poata face ceva artizanal, ca nici eu nu as da asa mult pe unul cu chevroane pe el, ca oricum sub masina nu se prea vad.

Dar nu cred ca o sa am timp sa ma ocup de asta decat poate la vara, inainte de drumurile pe la munte.
Daca cumva reusiti voi, va rog sa imi dati si mie de stire ce si cum.
-
- RETRAS LA PENSIE
cel de la ats nici shevroane nu cred ca are pe el;
e destul de simplu de facut. prinderile sunt tot spilul, pentru ca scutul este perfect plan.
daca veniti duminica la intalnire va bag si sub masina sa va luati notite, din pacate scutul nu-l dau jos pentru ca am un surub de fixare cu filetul mancat si nu vreau sa risc un greier nou sau poate ceva si mai rau.
e destul de simplu de facut. prinderile sunt tot spilul, pentru ca scutul este perfect plan.
daca veniti duminica la intalnire va bag si sub masina sa va luati notite, din pacate scutul nu-l dau jos pentru ca am un surub de fixare cu filetul mancat si nu vreau sa risc un greier nou sau poate ceva si mai rau.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
rtrd_dud scrie:Solaris eu nu am dat intentionat in scoar , mi-a iesit un tigan cu o dacie vai mama ei din parcare cu spatele fara sa se asigure si lam evitat in scoar.Nu e bine fara scut pt ca apar probleme grave. La mine prina a fost fulia(
relax man, nici nu ma gandeam ca ai dat intentioat in scuar, da cum ai povestit si tu " se mai intampla"
-
- simpatizant
-
- simpatizant
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”