se poate si mai rau...
Moderator: Echipa Tehnica
- gabi caragea
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@dj01fad: atit timp cit platim impozite de ne ies pe nas (by the way, RO se afla pe un loc fruntas la capitolul asta) mi se pare absolut normal sa avem si sosele corespunzatoare. 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
daca va mirati asa, inseamna ca voi n-ati circulat acum cativa ani pe sos dintre Tanganu si Fundeni-Frunzanesti (aci langa Bucuresti, dupa Cernica, in zona autostrazii A2). 6 km de cratere, asa incat vara se facea drum pe camp, pe langa "sosea"...
oricum, prezenta utilajelor in zona (cele din poze), imi face impresia ca e o portiune de sosea in lucru
stima
oricum, prezenta utilajelor in zona (cele din poze), imi face impresia ca e o portiune de sosea in lucru
stima
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
people! e totusi SIBERIA! bucurati-va ca totusi sunt drumuri...oricum n-am rezista acolo din cauza tantarilor.
am vazut drumul acela in documentarul Mondo Enduro (foarte misto) si conditiile sunt intr-adevar grele.dar daca au strabatut englezii Siberia calare pe motoare (drakule sa nu te puna pacatul acu
) probabil ca in masina e parfum.
deci, starea drumurilor siberiene cred ca ar fi cea mai mica problema a voastra in siberia.
si ce zice nicu (legat de taxe etc) este adevarat...si suntem in romania, nu in siberia.
voi deschide curand un thread legat de "lucrarile" de reabilitare de pe stradutele din baneasa : schimbat borduri - foarte inalte si ridicat canalele (poate vor asfalta strazile, DAR CAND?) si pana la asfaltare condusul prin zona e un calvar, datorita canalelor si al masinilor parcate aiurea.
ps legat de trans-siberian, cand nu ploua va dati seama ce praf este?
pps nu mai deschid nici un topic de injurat primaria, mi-au asfaltat strada (si urmeaza tot cvartalul) lucrarile sunt ok, traiasca chiliman, rupe-l pe militzica !
am vazut drumul acela in documentarul Mondo Enduro (foarte misto) si conditiile sunt intr-adevar grele.dar daca au strabatut englezii Siberia calare pe motoare (drakule sa nu te puna pacatul acu

deci, starea drumurilor siberiene cred ca ar fi cea mai mica problema a voastra in siberia.
si ce zice nicu (legat de taxe etc) este adevarat...si suntem in romania, nu in siberia.
voi deschide curand un thread legat de "lucrarile" de reabilitare de pe stradutele din baneasa : schimbat borduri - foarte inalte si ridicat canalele (poate vor asfalta strazile, DAR CAND?) si pana la asfaltare condusul prin zona e un calvar, datorita canalelor si al masinilor parcate aiurea.
ps legat de trans-siberian, cand nu ploua va dati seama ce praf este?

pps nu mai deschid nici un topic de injurat primaria, mi-au asfaltat strada (si urmeaza tot cvartalul) lucrarile sunt ok, traiasca chiliman, rupe-l pe militzica !

Ultima oară modificat Dum 08-Oct-2006 10:27 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression

draga domnule, ma antrenez.....
vedeti aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 699&st=130
(Post #137)
stima!
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.