DanT scrie:nu cred ca are sens sa se iste o bataie ..
de condus execrabil o fac deja ... poatre ca ar trebui sa le fie infipta o amenda adevara cu minim 30 de zile permisul si putin vorbit cu pustiul ala ...
nu cred ca are sens o poceala din asta ... nu ara aduce nimic bun....
acu asta e parera mea ... ;-)
Sunt intrutotul de acord ca nu trebuie sa ne facem singuri dreptate cu paru-n mana. In fond si la urma urmei, pentru asta exista Politie. Din pacate, Politia a scapat de multa vreme fenomenul de sub control.
Cineva spunea ca e normal sa gresesti mai mult la volan cand te grabesti. Dar cine te pune sa te grabesti, mai ales cand te afli la volan? Sau s-a uitat vorba aia, "grabeste-te incet"? Indiferent cat te-ai grabi, trebuie sa-ti adaptezi in permanenta viteza la conditiile de trafic si sa te asiguri ca schimbi banda sau directia de mers in conditii de siguranta pentru tine si cei din jur, asta daca esti un individ responsabil. Unii au incredere prea mare in masinile lor, in "experienta" si "reflexele" lor si abuzeaza de bunul simt al celorlalti care se chinuie din rasputeri sa-i evite in trafic atunci cand ii apuca crizele de teribilism la volan.
Acum sa nu se-nteleaga ca eu, care imi permit sa-i arat cu degetul pe pustii teribilisti la volan, as fi soferul perfect. Si eu, ca orice alt sofer, mai gresesc. Dar este important ca aceste greseli sa fie o exceptie, nu o regula, precum in cazul unora. Iar atunci cand gresesti, chiar daca scapi fara amenda din partea Politiei, sa ai curajul sa te "amendezi" singur. Adica macar sa reflectezi la cele intamplate si sa incerci ca pe viitor sa nu mai repeti greseala respectiva.