steaua

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 27-Sep-2006 14:57

macar au intrat in teren si au jucat fotbal ... atat cat stiu si cata experienta au ... ;-)

altele echipe care au "valoare" nu au ajuns sa fie nici macar in preajma stadionului la aceste echipe cu renume ...

asa ca ... mai are de mancat dinamo pana ajunge sa joace cu real madrid ... de batut real madrid nu se poate pune pune problema ...

poate doar daca arbitreaza un mucalit si lasa realul in 7-8 oameni din care 2 sa fie legati la ochi si de stalpii portii ... :twisted: :twisted:

si dinamo joaca in 12 oameni / sau 15 ca la rugby :D :D
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 27-Sep-2006 15:24

Imi pare rau, dar Steaua e mereu avantajata de arbitri. Cand e corect arbitrajul, deja MM urla ca ar trebui sa fim mai atenti cu Steaua, ca joaca unde joaca. In meciul cu Dinamo arbitrul a fost corect. Dimpotriva, cu rapid Steaua a fost avantajata, la fel si cu...in ultima etapa! Hai ca sunt golani si ne cred prosti. Credeti ca pe Lyon ii rasfata arbitrii din Franta fiindca joaca in Liga si reprezinta tara cu succes?
Cat despre Dinamo, joaca unde merita, dar parca prea s-a umflat gogoasa asta numita Steaua. Am ajuns sa ma bucur ca au luat bataie, ca sa mai scap de mutra lui Becali de la TV.

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mie 27-Sep-2006 15:27

aici, paco, la faza cu becali iti dau dreptate ...

reala problema la noi in campionat, asa cum am mai scris este de la arbitraj ... trebuie total ceva nepartinitor ...ca sa poata invata oricare dintre echipe sa joace fotbal ... nu sa castige oricum ... indifernt care este numele echipei care castiga ... ;-)
Dan

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 27-Sep-2006 16:24

Ne-a furat arbitru. :lol:

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Vin 29-Sep-2006 09:43

problema suporterilor stelisti este ca sunt mult prea mult pasionali, si, cateodata, mult prea putini rationali. doar faptul ca cineva vine intre ei si spune "hai dinamo" ii face sa se agite inutil si sa scrie cu multe "typo". nimeni nu s-a batut cu pumnul in piept si chiar eu, dinamovist, am catalog echipa dinamo ca fiind una de locul 2, ceea ce un stelist nu va putea face niciodata. pentru cine a citit o carte (ca sa vorbesc ca dinu) stie ca cei care traiesc in trecut sunt cei care n-au prezent. in conditiile in care prezentul este crud, fugim si elogiem trecutul, in loc sa ne gandim la cum sa ne facem viitorul. o atitudine stupida si oiereasca care ne face sa ne umflam in pene mai mult decat e cazul si sa vedem istorica intrarea in liga dupa 10 ani. oameni buni, asta nu este o performanta, iar faptul ca dinamo nu e in stare sa faca asta nu aduce nimic in plus acestei performante mediocre pe care o consideram epocala. daca in anii 80 ne bucuram ca niste nebuni de o calificare la mondiale/europene, in anii 90 ne gandeam cum sa ajungem pana in sferturi sau poate semifinala. acum iar ne bucuram daca reusim sa ne calificam, si vedem un mega razboi dintr-un meci cu bulgaria. din pacate, mediile de informare au o influenta foarte nociva asupra unor persoane care prefera sa inghita orice fara sa mestece doar pentru ca e mai simplu asa.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 29-Sep-2006 20:02

Felicitari Dinamo si Rapid! Pe cand jucati si voi un sfert de finala? :twisted: ca sa stiu sa plec din bucuresti :lol: .
Cosmin
high energy music expression

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Sâm 30-Sep-2006 08:54

Bine zis, parca-l vad pe ala cu butelii (Borcea) cum se lafaie pe toate posturile. Cat despre Copos...
Parerea mea e ca Steaua ar fi jucat mlt mai bine daca nu avea atati paduchi prin ceafa, gen MM, ultrasi si alte atractii, inclusiv banii lui Gigel, care ar trebui sa dozeze altfel ideea de sport cu negustoria. La un moment dat nu se mai stie ce face intai, iar tinerii jucatori (firesc) se zapacesc.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Lun 02-Oct-2006 10:27

momentan 9 puncte ! noroc cu arbitru care v-a dat un 11m de pomana, ca altfel erau 11, nu metri, nici jucatori in teren, ca nici asta nu se practica.

bafta mare in dubla cu real. mergeti si pe stadion sa umpleti buzunarele oierului.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 02-Oct-2006 10:38

Intr-adevar au jucat jalnic, dar hai sa nu o mai dam pe arbitrii acum. A fost penalti clar...

Cat despre Dinamo, nu pot sa zic, decat ca sunt cei mai tari in momentul de fata, si isi fac jocul super bine. Sa speram ca se vor mentine in forma si la meciurile din Cupa.
Ganea se pare ca a renascut a doua oara...

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 02-Oct-2006 14:37

Oi fi eu dinamovist, dar stiu ca minunea nu tine decat trei zile. Nu ma astept la fapte de vitejie de la Dinamo. Steaua e dezamagitoare in ultima vreme. Pacat, la Kiev parea marea echipa de altadata, acum se chinuie cu Iasul. Si nu cred ca Real le va acorda sansa de a reveni in forma. Ar fi ultima sansa, sper sa faca o figura buna.

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Lun 02-Oct-2006 14:54

@paco, ma vad nevoi sa-ti dau dreptate ...
figura de la kiev, in lumina ultimelor evenimente pare sa fi fost a scapare ... ;-)

imi pare rau sa vad asta ... ar trebui sa intre in teren si sa joace fotbal ... nu sa stea sa astepte sa le fie oferita poarta ca ei sa inscrie ca la desene animate ... ;-)

sper sa-si revina ...
Dan

Înapoi la “Diverse”