steaua
Moderator: Echipa Tehnica
paco scrie:Sa nu ne bucuram prea devreme...Ucrainenii nu si-au revenit, dar si Steaua a avut noroc, a inscris f repede, a preluat conducerea din nou repede...a fost ziua lor, in fine. Dar greul abia incepe!
Intre timp, sa zicem hai Dinamo!
nu am avut nici cea mai mica indoiala (dupa ce am citit pe forum) ca nu ai fi dinamovist ! ...si cum bine spuneai .... hai dinamo !
poate dinamo nu are mare echipa, desi au dat si ei cateva echipe in fotbal. poate au mai putini suporteri, dar in timp am inteles de ce. pentru unii oameni e foarte dificil sa tina cu dinamo si nu cu steaua, cu raikkonen si nu cu alonso, cu agassi si nu cu sampras, cu hakkinen si nu cu schumacher ...si lista poate continua. este greu sa stii cu vesnicul abonat la locul 2, iti trebuie ceva tarie de carcater, dar in general acei suporteri sunt cei care stiu sa traiasca spectacolul si cu zambetul pe buze, sa invete sa piarda, si sa stie sa se bucure enorm cand castiga.
cinste lor si nu coclendrilor care se uita la intrecerile sportive doar ca pretext pentru a bea o bere, si care urla ca ei tin doar cu echipa care castiga.
asa ca, .... hai dinamo ! ...asa cum le place lor ..cu 4-3!
cinste lor si nu coclendrilor care se uita la intrecerile sportive doar ca pretext pentru a bea o bere, si care urla ca ei tin doar cu echipa care castiga.
asa ca, .... hai dinamo ! ...asa cum le place lor ..cu 4-3!
incapem si noi cu stelistii, ca desi suntem caini, avem suflet mare si privirea blanda. apropo, vad ca nu mai presteaza nimeni nimic vis'a'vis de prestatia galactica din meciul cu rapid. exact de asta spuneam de suporterii stelisti .... au momente de amuteala, in schimb noi latram si cand pierdem.
promit sa revin cu un post si dupa meciul de miercuri, desi dau 75% sanse stelei. suntem subtirei in aparare si tre sa dam mai multe decate luam (cum facea steaua acum cativa ani)
hai dinamo, ...bravo rapid !
promit sa revin cu un post si dupa meciul de miercuri, desi dau 75% sanse stelei. suntem subtirei in aparare si tre sa dam mai multe decate luam (cum facea steaua acum cativa ani)
hai dinamo, ...bravo rapid !