Salutare.
nu stiu daca e noral sa faca asa dar intreb shi io k tot omu....de ce fashaie cand pun frana?shi parca pune frana intrerupt ceva de genul asta se simte fashait asa in trepte parca arunca inapoi pedala.E normal asa ceva?este vb de un bx 1.9 gti.
probleme frana?
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Fisie pt ca e uzat dozatorul de frina.
Detaliaza partea cu frinarea intrerupta. Esti sigur ca iti arunca inapoi pedala?
Poti sa te uiti pe forum sa vezi cum sta treaba cu dozatoarele astea.
Detaliaza partea cu frinarea intrerupta. Esti sigur ca iti arunca inapoi pedala?
Poti sa te uiti pe forum sa vezi cum sta treaba cu dozatoarele astea.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Mocheta se murdareste de ulei in momentul in care cedeaza garnitura dinspre habitaclu. Se poate intimpla ca un dozator terminat sa aiba garnitura intreaga, se poate sa frineze ok, dar sa "lacrimeze" in interior.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
frana
Si eu am aceeasi problema. Cand franez fasaie si imi arunca inapoi pedala destul de puternic. La viteza mare nu este problema, in schimb la viteza mica, din cauza ca apasarea este mai slaba pedala este aruncata inapoi si apare fenomenul de franare intrerupta. Rotile nu se infraneaza dar deja a inceput sa ma enerveze treaba. Cred ca trebuie schimbata mai ales ca se lasa spatele foarte repede. Voi ce ziceti?
ce trebuie schimbat mai exact?k sa nu mai ai senzatia de franare intrerupta.eu am ridicat-o shi pe elevator shi am avut senzatia k rotile din fata sunt putin infranate.o fii normal?ma interesa ce trebuie schimbat k sa nu mai faca asa...de fashait am inteles k are voie sa fashaie dau nu sa faca asa sa iti dea senzatia de intrerupt!