dupa cum zice si titlul vreau sa imi vopsesc Citroenul, problema e ca nu prea stiu pe unde si cat m-ar costa toata afacerea(am auzit ca vreo 500-600 Euro)...voi ce parere aveti! am culoarea visinie nemetalizata
http://img175.imageshack.us/my.php?image=citroen6ve.jpg .
va multumesc
Vreau sa imi vopsesc BX-ul!
Moderator: Echipa Tehnica
io nu vreau sa mai recomand nimik ca se uita @Scozmin urit ca fac reclama 

http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Vreau sa imi vopsesc Bx-ul
Parerea in legatura cu ce?

imi amintesc parca de un post in care cineva lauda un mic atelier de vopsitorie (ultranecunoscut, posibil clandestin)...poate ma ajuta moderatorii...in definitiv problema e la tine, sa-ti alegi culoarea, tipul vopselei etc, dup-aia vine atelierul, desi baietii de acolo ti-ar putea da niste indicatii utile...
mi se pare insa un volum de munca foarte mare la montat-demontat, ca banuiesc ca anumite piese se scot de pe sasiu, altele se acopera...mda, deci nu ma pricep

ps asta ca sa sparg gheata

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Intii si intii citi bani esti dispus sa dai pe vopsit? Nu stiu exact cita vopsea iti trebuie ca sa acoperi un BX, dar ia in calcul o vopsea buna + intaritor + lac. De asemenea iti trebuie un mester bun, ca de dat cu pufaitoarea toti stim, dar daca masina nu e pregatita bine, degeaba, se va exfolia intr-un an, doi. iar la sfirsit trebuie data cu lac si bagata la cuptor.
Poate ne ajuta Ford_V6, el si-a vopsit CX-ul de curind.
Poate ne ajuta Ford_V6, el si-a vopsit CX-ul de curind.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Multumesc la toti pentru raspunsuri si comentarii!
Ce-i drept nu am bani acum , de cuptoare si alte chestii!
Am un var care se mai pricepe la chestii de genul asta. Acu 2 ani am vopsit o aripa la el si a iesit beehetoon. Trebuie doar sa fac rost de vopsea si smirghel, si putere munca .
Cred ca o voi vopsi cu tubul de oxigen pentru ca ala da jetul de aer continuu , nu cu compresorul care are aer oscilant!
Ma mai gandesc...ceva vopsea mai buna? Policolor? sau e o vopsea in care sa nu mai bag lac?
Mersi
Ce-i drept nu am bani acum , de cuptoare si alte chestii!
Am un var care se mai pricepe la chestii de genul asta. Acu 2 ani am vopsit o aripa la el si a iesit beehetoon. Trebuie doar sa fac rost de vopsea si smirghel, si putere munca .
Cred ca o voi vopsi cu tubul de oxigen pentru ca ala da jetul de aer continuu , nu cu compresorul care are aer oscilant!
Ma mai gandesc...ceva vopsea mai buna? Policolor? sau e o vopsea in care sa nu mai bag lac?
Mersi
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- simpatizant
-
- pasionat