Vreau sa imi vopsesc BX-ul!

Forum de discutii generale despre Citroen BX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

tgyby
pasionat

Vreau sa imi vopsesc BX-ul!

Mesajde tgyby » Dum 04-Iun-2006 20:37

dupa cum zice si titlul vreau sa imi vopsesc Citroenul, problema e ca nu prea stiu pe unde si cat m-ar costa toata afacerea(am auzit ca vreo 500-600 Euro)...voi ce parere aveti! am culoarea visinie nemetalizata
http://img175.imageshack.us/my.php?image=citroen6ve.jpg .

va multumesc

tgyby
pasionat

Mesajde tgyby » Lun 05-Iun-2006 22:14

hai oameni buni ca nu va mananca nimeni daca spuneti o vorba buna aici! :lol:

am observat ca sunt 20 si ceva de vizualizari! si nici un raspuns..hm...daca fac un calcul rapid cel putin 4 utilizatori care au bx s-au uitat pe topicul deschis de mine :lol:
asa ca...curaj!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 05-Iun-2006 22:17

io nu vreau sa mai recomand nimik ca se uita @Scozmin urit ca fac reclama :twisted:
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Dan Popa
pasionat

Vreau sa imi vopsesc Bx-ul

Mesajde Dan Popa » Lun 05-Iun-2006 22:23

Parerea in legatura cu ce?

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 05-Iun-2006 22:25

[-X nu-i frumos...baremi da-i un pm omului
imi amintesc parca de un post in care cineva lauda un mic atelier de vopsitorie (ultranecunoscut, posibil clandestin)...poate ma ajuta moderatorii...in definitiv problema e la tine, sa-ti alegi culoarea, tipul vopselei etc, dup-aia vine atelierul, desi baietii de acolo ti-ar putea da niste indicatii utile...
mi se pare insa un volum de munca foarte mare la montat-demontat, ca banuiesc ca anumite piese se scot de pe sasiu, altele se acopera...mda, deci nu ma pricep :cry: iar pretul dat de TINE pare bunicel :lol: totul e sa-l gasesti, bafta!
ps asta ca sa sparg gheata :lol:
Cosmin
high energy music expression

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Lun 05-Iun-2006 22:48

sfatul meu : vopsitorie cu cuptor pt uscare.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 06-Iun-2006 08:31

Intii si intii citi bani esti dispus sa dai pe vopsit? Nu stiu exact cita vopsea iti trebuie ca sa acoperi un BX, dar ia in calcul o vopsea buna + intaritor + lac. De asemenea iti trebuie un mester bun, ca de dat cu pufaitoarea toti stim, dar daca masina nu e pregatita bine, degeaba, se va exfolia intr-un an, doi. iar la sfirsit trebuie data cu lac si bagata la cuptor.
Poate ne ajuta Ford_V6, el si-a vopsit CX-ul de curind.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

tgyby
pasionat

Mesajde tgyby » Mar 06-Iun-2006 13:51

Multumesc la toti pentru raspunsuri si comentarii!
Ce-i drept nu am bani acum , de cuptoare si alte chestii!
Am un var care se mai pricepe la chestii de genul asta. Acu 2 ani am vopsit o aripa la el si a iesit beehetoon. Trebuie doar sa fac rost de vopsea si smirghel, si putere munca .
Cred ca o voi vopsi cu tubul de oxigen pentru ca ala da jetul de aer continuu , nu cu compresorul care are aer oscilant!
Ma mai gandesc...ceva vopsea mai buna? Policolor? sau e o vopsea in care sa nu mai bag lac?
Mersi

vandergraf
pasionat

Mesajde vandergraf » Dum 18-Iun-2006 11:00

Eu am vopsit-o acum 2 luni si ma costat 8 mil manopera si 4 mil vopseaua. Vopseaua(metalizat si lac acryl) am luat-o de la lizeanu e printre cele mai bune la nivel calitate/pret.Iar ca atelier la bariera de la Baicului.

tgyby
pasionat

Mesajde tgyby » Lun 19-Iun-2006 21:16

vandergraf scrie:Eu am vopsit-o acum 2 luni si ma costat 8 mil manopera si 4 mil vopseaua. Vopseaua(metalizat si lac acryl) am luat-o de la lizeanu e printre cele mai bune la nivel calitate/pret.Iar ca atelier la bariera de la Baicului.

de unde ezact de pe lizeanu?
multumesc

vandergraf
pasionat

Mesajde vandergraf » Mar 20-Iun-2006 19:10

Este un magazin relativ mic in blocul cu megaimage inspre dacia. Daca ajungi acolo il gasesti. Vezi ca vanzatoarea se pricepe si iti poate recomanda ce tip de lac si ce-ti mai trebuie: chit, smirghel, diluant, scoch, lavete. etc.

cosmin_bogdan_s
simpatizant

Mesajde cosmin_bogdan_s » Mie 05-Iul-2006 10:59

Cunoaste cineva o vopsitorie in camp electrostatic? Poate si preturi...

subex
simpatizant

Mesajde subex » Lun 04-Sep-2006 20:17

hop si yo tre sa o vopsesc ca e tarcata....vreau o culoare stridenta sau de baza si nush ce da mai bine la oki...ea e rosie....parca as skimba o park nu....nush ce sa fac idei??

vandergraf
pasionat

Mesajde vandergraf » Lun 04-Sep-2006 23:30

Man, fa-o negru met.. E de departe cea mai mishto culoare la bx.

tgyby
pasionat

Mesajde tgyby » Lun 11-Sep-2006 13:43

oameni buni,
mi-am revopsit BX-ul la un nene cu vopsea Policolor(visiniu), nu a fost uscata la cuptor, dar arata foarte bine omul a lucrat bine , pe bani relativ putini. (6,5 mil cu totul manopera + materiale)
sunt multumit ce sa zic...:)

Înapoi la “Citroen BX”