Avand in vedere ca de ceva vreme n-a trebuit sa bag bani in partea mecanica (inafara de kitul de reparatie de la bratele spate) m-am gandit ca ar fi cazul sa ma apuc de "estetica". Mici retusuri ici-colo.
Am observat de un timp ca exista un loc intre bara si far, pe partea stanga-fata, fix pe coltul caroseriei. Defapt e intre tabla de sub far si bara de plastic. E ca si cum s-ar lasa bara in jos.
Sunt la munca acum, iar masina e acasa, asa ca am luat o poza de pe net cu xantia si am incercuit unde-i problema. Bineinteles, masina din poza n-are problema respectiva, dar ca sa va faceti o idee

Se poate ridica cumva bara, sa nu mai existe locul ala? Are vreo clema sau vreun surub pe interior care poate fi strans ? E pericol sa se lase mai mult pe masura ce trece timpul ? Mi-e ca arata destul de urat asa, daca te uiti de aproape... e aproape un centimetru in locul cel mai distantat.
Si in alta ordine de idei... poate fi facut acasa de oameni mai putin experimentati, sau necesita interventie specializata ? Eu n-am garaj / rampa.
Mersi mult.