Martorul STOP si cel de suspensie se sting foarte greu ...
Moderator: Echipa Tehnica
-
sandu2006v
- pasionat
Martorul STOP si cel de suspensie se sting foarte greu ...
-
sandu2006v
- pasionat
Imi poate spune cineva de unde iau semnal martorii de STOP..
Imi poate spune cineva de unde iau semnal martorii de STOP.. si cel de-al treilea un simbol cred ca suspensia..As vrea sa stiu in ce componenta a intregului sistem de suspensie se duc firele de la martorul de suspensie...Sau ce-o fi...e al doilea in jos dupa STOP..Astept raspunsuri va rog..
-
sandu2006v
- pasionat
Mai pe larg problema mea...
Am scirs mai pe larg si exact cum se manifesta la BX -> HYDRAULIC -> subiectul meu de acolo..va rog sa ma ajutati ...
-
sandu2006v
- pasionat
Aveti aici detalii complete ...Despre problema cu MARTORII
Sa va explic exact, pe larg cum se manifesta...De ceva vreme, martorii Stop si cel de-al treilea de la suspensie stau aprinsi foarte mult.Masina se ridica, amortizeaza normal, servo-directia merge perfect.Inainte cum se ridica se si stingeau martorii. Acum stau aprinsi cam 40 minute dupa ce mergi cu mashina si apoi incep sa se stinga (se sting foarte ciudat, se reduce intensitatea becurilor), apoi sa se aprinda (tot la fel, dar creshte intensitatea becului, asta durand cam 1 - 2 secunde, ca la un bec cu intrerupator care-l invarti, daca ma intelegeti), iar asta se tot repeta, cred ca in functie de turatia motorului (nu stiu exact, asa am observat). Chiar ieri am incercat si am curatat filtrele din rezervorul verde, dar tot degeaba. Nivelul e perfect in vasul verde. Apropo nu stiti care e ordinea firelor din spatele rezervorului verde ? VERDE - MARO sau MARO - VERDE (dinspre parbriz inspre far, uitandu-te de langa aripa din dreapta). Astept informatii. Orice sfat imi este foarte de folos. Va multumesc.
Re: Aveti aici detalii complete ...Despre problema cu MARTOR
sandu2006v scrie: martorii Stop si cel de-al treilea de la suspensie stau aprinsi foarte mult.
Al 3-lea bec de sub STOP (8 in figura de mai jos) arata nivelul scazut al lichidului de racire. Despre asta este vorba?
Martorul de nivel sau presiune hidraulica are ca simbol un semn de exclamare si este in stanga becului STOP.

-
sandu2006v
- pasionat
PAGA, esti cel mai tare ... !!!
Intr-adevar martorul care se aprindea era de la apa din radiator, nu de la suspensie. S-a rezolvat...Iti multumesc mult...Mi-am luat o piatra de pe inima...EU am scris doar mai sus ce fel arata simbolul...dar nu s-a trezit nimeni..Esti un geniu..Ms..