Cheie C 5 II
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Cheie C 5 II
Salut. Azi am scapat cheia pe jos si nu mai functioneaza sistemul tip briceag...nu mai sare cheia afara cand apas butonul...banuiesc ca are ceva arc acolo care a sarit de la locul lui din cauza socului. Ma puteti ajuta careva cu o schita cum se desface cheia, deoarece nu as vrea sa o fortez eu aiurea si sa-i rup sistemul de prindere. Numai bine!
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Demontand capacul cheii, nu vei ajunge la mecanismul de deschidere, ci doar la placuta electronica.
Ca sa faci asta, cu o surubelnita lata, usor sa nu lasi urme, incerci longitudinal sa bagi surubelnita si sa misti usor.
O sa observi ca cheia se va desface pe din doua pe toata lungimea ei.
Din pacate, nu stiu cum se demonteaza cheia mecanica de pe carcasa telecomenzii.
Oricum, daca reusesti sa o demontezi, pe axul pe care apesi, undeva in interior vei gasi un arc care ori e sarit din locasurile lui, ori e rupt.
Sau poate e rupta o eventuala prindere.
Oricum, prima oara desfa cheia in doua ca sa poti sa-i scoti placuta sau cipul cum ii spui tu, ca sa nu existe riscul sa o strici.
Apoi vei putea usor lucra la mecanica.
Ca sa faci asta, cu o surubelnita lata, usor sa nu lasi urme, incerci longitudinal sa bagi surubelnita si sa misti usor.
O sa observi ca cheia se va desface pe din doua pe toata lungimea ei.
Din pacate, nu stiu cum se demonteaza cheia mecanica de pe carcasa telecomenzii.
Oricum, daca reusesti sa o demontezi, pe axul pe care apesi, undeva in interior vei gasi un arc care ori e sarit din locasurile lui, ori e rupt.
Sau poate e rupta o eventuala prindere.
Oricum, prima oara desfa cheia in doua ca sa poti sa-i scoti placuta sau cipul cum ii spui tu, ca sa nu existe riscul sa o strici.
Apoi vei putea usor lucra la mecanica.
Am deschis cheia zilele astea dar fara efect. Am scos placuta din ea, dar nu am avut acces la cheia mecanica(la mecanismul de deschidere a cheii). Din pacate mecanismult este capsat in interiorul cheii si nu vad cum as putea sa il desfac fara a rupe ceva.Stie cineva ce as putea face....sau pot sa ma resemnez ca raman cu cheia asa?
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”