Deocamdata am achizitionat intamplator multcontestatul XM cu probleme la acte care era de vanzare pe forum.Initial l-am cumparat pentru piese , dar vazind ca motorul merge foarte bine si caroseria nu are gram de rugina ma gandesc ca e pacat sa ajunga piese.Asa ca am inceput investigatiile si am promisiunea ca o voi putea inmatricula in BG.In ceea ce priveste starea tehnica a masinii nu este grava...doar neingrijita si exploatata fara intretinerea minima necesara.Proprietarul nu se pricepe deloc la masini si de aceea a ajuns in halul asta masina....oricum nu era de el XM-ul cu piele , hidraulica etc in zona rurala sa zic asa de unde am luat masina.Deja am rezolvat una din problemele principale si anume o pierdere de motorina deranjanta ,mai ales la pretul actual al motorinei,cu ajutorul lui Khan ...caruia ai multumesc si pe aceasta cale.Omul se pricepe si ce e la fel de important , pune multa pasiune in ceea ce face .Se citeste pe fata lui "in actiune".

Pierdrea era de la supapa de turbo de la pompa,de aceea nici nu prea tragea.Acum trage super.
Mai am de schimbat cate ceva pe la directia de fata , niste placute de frana , sferele de pus la punct ,pompa de frana....cade spatele la franare...si mai am de gasit proiectorul cu semnalizarea dreapta din bara care sant sparte de la pietre.Cam asta ar fi tot ca masina sa fie demna de numele pe care il poarta.Inca nu stiu ce voi face cu ea , sincer parca nu imi vine sa ma mai duc sa o iau pe cea din 1999 ca nu merg cu anul pe capota si asta arata foarte bine.Totusi nici avansul nu imi vine sa il pierd , asa ca s-ar putea sa o iau si pe cealalta si ma hotarasc pe care o bag la vanzare.Important este ca asta din RO merge deja bine si azi merg la Nic la Craiova pt partea de hidraulica.De acolo pina acasa voi vedea daca mai trebuie facut ceva la masina ca in 200km deja cunosti "fierul"sa zic asa.
DECI caut lampa semnalizare cu proiector dreapta fata pt XM.Voi posta si la XM.