consum c3
Moderator: Echipa Tehnica
prafuit are dreptate cam atat consuma motorul de 1.4 hdi in oras dar pentru noii posesori de c3 pe benzina indiferent de motor chiar si diesel aveti putina rabdare adica aprox 5000-6000 km si o sa vedeti cum scade consumul si cresc si performantele masini la mine asa sa intamplat si am acum 7000 km si consuma asa cum am spus 6-6,5 oras (buc) 4,5-4,6 afara
eu unul asta vara am avut de la ats un c2 1.4hdi iar in bucuresti comp bord arata consum de 5,8-5,9 cu aer cond dar avea 11300 km iar in concediu am mers cu el 1300 km cu un plin
eu unul asta vara am avut de la ats un c2 1.4hdi iar in bucuresti comp bord arata consum de 5,8-5,9 cu aer cond dar avea 11300 km iar in concediu am mers cu el 1300 km cu un plin
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
consum c3
m`am dat si eu cu un C3 1.4 HDI ..bucuresti -tulcea ...si inapoi ...este ....tare rau masina ....a "mancat" 4 % .... cel mai mult ...am mers cu 150 km/h ..dar in linie ffff dreapta ...ptr k aceasta masina mi se pare incredibil de instabila ...... am alergat`o un pic ..pana am descoperit ...computerul de bord si am dat pe consum instantaneu ....este o "pacoste" ..aceasta inventie .... vreau sa va spun ca l`am lasat acolo sa`mi arate si am mers la consum .... si nu am mai sarit de 100 km./h ..prea k crestea consumul 

Cam greu cu exprimarea draga DMX ...
Eu am inteles asa:
- 4% consumul mediu
- masina este incredibil de instabila
- te-a speriat consumul instantaneu si ai mers cu 100km/h
Cum ti-ai dat seama ca este instabila, daca ai mers ffff drept?
Cum a consumat 4% mediu cand te speria consumul instantaneu? Cat iti afisa?
Spor la km (cu C4).

Eu am inteles asa:
- 4% consumul mediu
- masina este incredibil de instabila
- te-a speriat consumul instantaneu si ai mers cu 100km/h
Cum ti-ai dat seama ca este instabila, daca ai mers ffff drept?
Cum a consumat 4% mediu cand te speria consumul instantaneu? Cat iti afisa?
Spor la km (cu C4).
Jarod---> scuze de modul meu de exprimare . Trebuie sa ma obisnuiesc sa fiu mai calculat ...imi vin multe idei in cap ..si exprimarea are de suferit
1.Computerul de bord arata consum mediu 4 %
2.Masina ...e instabila ...fff instabila ...comparativ cu un kalos (de exemplu) ..,in curbe nu puteam sa intru cu mai mult de 60 km/h ...curbe care puteau si abordate cu usurinta cu 70-80 km/h .
3. Nu m`am speriat de nimilk ..... dar in momentul in care folosesti consumul instantaneu ...esti tentat sa mergi la consum ...
4. La 150 km/h cu C3 eu am mers numai in linie dreapta ...., DAR Bucuresti -Tulcea nu e un drum in linie dreapta ..asa incat poti sa`ti dai seama daca o masina prezinta sau nu stabilitate .
5.La 150 km/h imi arata mult ...faptul ca am mers ...3 minute cu 150km/h nu m`a oprit sa scot consum mediu de 4 % -conform computerului de bord !! Daca te deranjeaza lucrul asta nu am ce sa fac ..nu cred ca e defect computerul de bord !!
nicum--> nu e o masina de viteza ,nu sunt vitezoman ....dar eram curios atata tot !! Am o amica care sustinea ca ea a mers cu modelul de 1.1 cu 170km.h ...voi o credeti ??
Sarbatori Fericite ..si sper ca nu am suparat pe nimeni !!!
[/b]

1.Computerul de bord arata consum mediu 4 %
2.Masina ...e instabila ...fff instabila ...comparativ cu un kalos (de exemplu) ..,in curbe nu puteam sa intru cu mai mult de 60 km/h ...curbe care puteau si abordate cu usurinta cu 70-80 km/h .
3. Nu m`am speriat de nimilk ..... dar in momentul in care folosesti consumul instantaneu ...esti tentat sa mergi la consum ...
4. La 150 km/h cu C3 eu am mers numai in linie dreapta ...., DAR Bucuresti -Tulcea nu e un drum in linie dreapta ..asa incat poti sa`ti dai seama daca o masina prezinta sau nu stabilitate .
5.La 150 km/h imi arata mult ...faptul ca am mers ...3 minute cu 150km/h nu m`a oprit sa scot consum mediu de 4 % -conform computerului de bord !! Daca te deranjeaza lucrul asta nu am ce sa fac ..nu cred ca e defect computerul de bord !!
nicum--> nu e o masina de viteza ,nu sunt vitezoman ....dar eram curios atata tot !! Am o amica care sustinea ca ea a mers cu modelul de 1.1 cu 170km.h ...voi o credeti ??
Sarbatori Fericite ..si sper ca nu am suparat pe nimeni !!!
[/b]
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”