Hydractiva sau Activa

sfere, dozatoare, pompe, LHM, etc Âşi tren de rulare.

Moderator: Echipa Tehnica

bebe944
pasionat

Mesajde bebe944 » Vin 04-Mar-2011 07:48

Multumesc de urari si sper sa va pezint si XM-ul cat de curand :D
Deocamdata am achizitionat intamplator multcontestatul XM cu probleme la acte care era de vanzare pe forum.Initial l-am cumparat pentru piese , dar vazind ca motorul merge foarte bine si caroseria nu are gram de rugina ma gandesc ca e pacat sa ajunga piese.Asa ca am inceput investigatiile si am promisiunea ca o voi putea inmatricula in BG.In ceea ce priveste starea tehnica a masinii nu este grava...doar neingrijita si exploatata fara intretinerea minima necesara.Proprietarul nu se pricepe deloc la masini si de aceea a ajuns in halul asta masina....oricum nu era de el XM-ul cu piele , hidraulica etc in zona rurala sa zic asa de unde am luat masina.Deja am rezolvat una din problemele principale si anume o pierdere de motorina deranjanta ,mai ales la pretul actual al motorinei,cu ajutorul lui Khan ...caruia ai multumesc si pe aceasta cale.Omul se pricepe si ce e la fel de important , pune multa pasiune in ceea ce face .Se citeste pe fata lui "in actiune". :D
Pierdrea era de la supapa de turbo de la pompa,de aceea nici nu prea tragea.Acum trage super.
Mai am de schimbat cate ceva pe la directia de fata , niste placute de frana , sferele de pus la punct ,pompa de frana....cade spatele la franare...si mai am de gasit proiectorul cu semnalizarea dreapta din bara care sant sparte de la pietre.Cam asta ar fi tot ca masina sa fie demna de numele pe care il poarta.Inca nu stiu ce voi face cu ea , sincer parca nu imi vine sa ma mai duc sa o iau pe cea din 1999 ca nu merg cu anul pe capota si asta arata foarte bine.Totusi nici avansul nu imi vine sa il pierd , asa ca s-ar putea sa o iau si pe cealalta si ma hotarasc pe care o bag la vanzare.Important este ca asta din RO merge deja bine si azi merg la Nic la Craiova pt partea de hidraulica.De acolo pina acasa voi vedea daca mai trebuie facut ceva la masina ca in 200km deja cunosti "fierul"sa zic asa.
DECI caut lampa semnalizare cu proiector dreapta fata pt XM.Voi posta si la XM.

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Vin 04-Mar-2011 18:59

S-o stapanesti sanatos si pe asta si sa te bucuri de ea!!! :D
Parerea mea e ca nu merita sa renunti la cea din Germania...Mai ales ca ai dat si un avans pt. ea!!!...
In plus, masinile care nu au apucat sa ruleze in Romania, sant mult mai legate, pt. ca acolo sant soselele altfel...oamenii sant mai grijulii cu masinile lor...Stii.
Mai ales ca asta din Romania, a fost a unui tip de la tara, a fost exploatata cine stie cat pe drumuri de tara (probabil ca e si lovita pe dedesubt...la tara nu scapa nici una de asa ceva)...si mai ales ca si spui ca cel care a avut-o nu se pricepe deloc la masini...
In plus, nici una nici cealalta nu sant inmatriculate...E indiferent pe care o inmatriculezi...Foarte bine ca asta din Romania merge f. bine...Inseamna ca vei avea piese de calitate... :lol: Sant convins ca si cea de Germania merge f. bine...si probabil miroase mai frumos la interior... :lol:
Daca pretul nu e mare, nu strica sa mai ai una de piese...Piesele de Citroen sant f. scumpe, iar SH nu prea mai gasesti, pt. ca nu se prea dezmembreaza XM...Deci o masina de piese nu strica...
E doar o parere...Eu asa as face.
Pana la urma, nu te opreste nimeni sa nu le inmatriculezi pe amandoua pe BG si sa vinzi apoi una...daca vrei sa-ti recuperezi din bani...

bebe944
pasionat

Mesajde bebe944 » Mie 09-Mar-2011 21:32

Santem OFF rau :D
Dar sa ati raspund...eu sant rezident in Germania si asta de am si cumparat-o intre timp are TUV nou si o inscriu in DE gratis aproape.M-am hotarit deja sa o vand pe frantuzoaica deoarece sant prea putine asemanarile , mai mult caroseria si sferele ca restul.... :D Intai va dona carligul de remorca si pielea si pe urma la piata cu ea ca e pacat sa o dezmembrez ca am reparat-o si merge super....totusi nu ca nemtoaica :D ...o gasesti cat de curand la vanzari...nr de franta sant valabile apropo, omul nu stia despre ce e vorba :D

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Lun 14-Mar-2011 23:03

Daaa...Pai in alte tari se pot inmatricula masinile....Numai in Romania iau astia si pielea de pe noi....
Personal am retineri in ce priveste masinile inmatriculate in alte tari...dar cum e cazul tau (rezident German)...chiar nu e nici o problema...
Bafta la vanzare !

bebe944
pasionat

Mesajde bebe944 » Mar 15-Mar-2011 01:41

Sa fie :D

bebe944
pasionat

Mesajde bebe944 » Dum 03-Apr-2011 22:29

Iaca si XM UL deja inmatriculat...nemteste :D
Imagine
mai am de munca la el dar usor,usor se rez :D ...am inceput deja cu carligul de remorca , bara spate , tapiterie piele...

Înapoi la “Hidraulica - Xantia”