A sosit timpul sa-mi scot la lumina si eu masinuta.Este vorba despre un bx 19 trd stock din 1989.Sunt al 3-lea proprietar in tara,masina fiind adusa in 1998.Sunt foarte multumit de ea si o conduc cu placere de fiecare data.
O sa revin cu poze si detalii, pt ca ma cam grabesc,inceputul a fost mai greu.
Bravo ADY s-o folosesti sĂĄnĂĄtos si sĂĄ ai grijĂĄ de ea cĂĄ incetul cu-ncetul au dispĂĄrut si BX-urile de pe sosele ! Asta aratĂĄ minunat in poze, dacĂĄ-i la fel si live e o raritate !
Be HAPPPY ! BX = One of the BEST Citroen !!!!!!
Azi noapte am ajuns din Germania,dupa un drum de 30 de ore si in jur de 2200 de km,dus intors,cu mici opriri,pe care l-am parcurs cu al meu BX-bineinteles:
-consum 5.5 litri,alimentat de la JET din Austria;
-3 persoane+mici bagaje;
-am ramas placut surprins la comportamentul masinii la acest drum lung.
frumoasa masina!! am avut si eu unul alb dar 19 TRI,benzina ,sunt masini robuste,suporta mult. fa-i bara fata la culoarea celei din spate ca sa fie in echilibru
Cum sta BX-ul cu motor pe benzina la zgomot interior? Asta era o problema la fostul meu bx diesel - zgomot foarte mare la viteze de peste 100km/h. Pe autostrada ma duceam cu 90 ca sa ma pot auzi cu persoana de la langa mine.
era destul de silentios,mergea fin,avea totusi un sunet sa-i spun metalic in tobe,le schimbasem din fata pana in spate,dar se auzea doar in regim de acceleratie. acum imi pare rau ca l-am vandut,era perfect fara defecte doar ca nu aveam unde sa tin masina ferita de neghiobi.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187776
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10