SalutĂŁri.
Am o rugĂŁminte oarecum "ne-la-locul" ei Âşi anume dacĂŁ mĂŁ puteĂži ajuta cu poze cu zona din portbagaj, respectiv poze cu ce se aflĂŁ sub ornamentul de plastic de la "buza" portbagajului (unde este prinsĂŁ ĂŽncuietoarea haionului) Âşi dacĂŁ se poate sĂŁ se vadĂŁ toatĂŁ partea aceea. Pozele ar fi bine sĂŁ fie fĂŁcutĂŁ dinspre banchete spre spate cumva sĂŁ se vadĂŁ bine (fĂŁrĂŁ ornamentul de plastic montat).
De ce solicit acest ajutor: mi-a fost lovitĂŁ maÂşina ĂŽn spate Âşi derbedeii de la service au vopsit toate plasticele Âşi haionul nou Âşi le-au montat direct peste fiarele ĂŽndoite, Âşi vreau sĂŁ vĂŁd ce formĂŁ trebuiai sĂŁ aibĂŁ original, cĂŁ de abia ĂŽmi mai ĂŽncape Âşi roata de rezervĂŁ.
Ăn Oradea nu am gĂŁsit niciun C3 sĂŁ pot face poze. Culmea.
MulĂžam Âşi numai dacĂŁ aveĂži poze sau vĂŁ sacrificaĂži sĂŁ faceĂži.
Numai bine Âşi sĂŁrbĂŁtori faine ĂŽn continuare.
Poze, dacĂŁ aveĂži, cu zona portbagajului.....
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Salut!
Uite aici pozele cerute de tine, sper sa iti fie de folos. Sunt facute cu portbagajul inchis, altfel era lumina prea puternica si nu se vedea nimic:
Sper sa se vada OK pozele, nu prea ma pricep la asta.
image uploading

Uite aici pozele cerute de tine, sper sa iti fie de folos. Sunt facute cu portbagajul inchis, altfel era lumina prea puternica si nu se vedea nimic:
Sper sa se vada OK pozele, nu prea ma pricep la asta.

image uploading

Zambeste! Maine poate fi mai rau.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
Asta e prieteni. Vã mulÞumesc amândorura pentru interes ºi ajutor.
Se vede beton.
Dacã vã pot ajuta ºi eu cu ceva ce pot cereÞi oricând cã de aceea e forum.
Numai bine domnilor.
Se vede beton.
Dacã vã pot ajuta ºi eu cu ceva ce pot cereÞi oricând cã de aceea e forum.
Numai bine domnilor.

Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Se mai inchide haionul ? Au facut o lucrare de ,, bull shit ,, Acel element se putea foarte simplu inlocui , si nu indreptat pe genunchii cu patentul si ciocanu'.Tabla aia sa intins si cat ai vrea ,nu o mai duci la forma reala. Sunt cateva sudurii prin punctare care trebuiau taiate si tot prin sudura punct prins la loc . Uite ca pentru o porcarie facuta intr-un asa zis service, i-ti vine scarba si preferi un atelier fara nume si la care poti asista la lucrare (i)(si la un pret mai de zilele noastre) Chiar pe gratis eu nu a-si da clientului o asemenea lucrare , si sigur ca acel client are tot dreptul de a ma face de cacao in tot tinutul. Rusine (daca si au) pentru asemenea meseriasii de 2 banii.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”