sigur incape... Un BX va renaste!
Moderator: Echipa Tehnica
- stan cristian
- pasionat
- Sergiu-Mihai
- pasionat
Bravo baieti!!! E excelent ca ati reusit sa readuceti la viata acest BX si mai mult...Sa ii plantati un astfel de motor!!! Cred ca e o bestie masina.
Tare as vrea sa vad pe viu aceasta masina ! Probabil la una din viitoarele intruniri nationale.
.
Admiram in poze jantele de Peugeot 405 pe care le-a avut initial masina...
. Ce frumos vin pe BX!!! Mare minune daca nu sant chiar cele care au fost pe BX-ul meu.
. Ce mica e lumea!!!
Inca o data ...Felicitari si la mai multe astfel de "ispravi"!!!
Tare as vrea sa vad pe viu aceasta masina ! Probabil la una din viitoarele intruniri nationale.
Admiram in poze jantele de Peugeot 405 pe care le-a avut initial masina...
Inca o data ...Felicitari si la mai multe astfel de "ispravi"!!!
- stan cristian
- pasionat
- stan cristian
- pasionat
Mai e ceva treaba la chiulasa si galeria asta, pana sa ajunga sa aiba luciu-oglinda !!! Mai trebuie stricate ceva degete pana ajunge ca la carte!!!:lol: Dar e bine ca a inceput treaba!
Am dat cumva ceva idei ???
Ma intreb...Oare lustruirea finala (luciu-oglinda) oare nu iese si mecanizat...cu o bormasina si un cordon flexibil ???
Am totusi impresia ca numai la mana si cu f. multa rabdare, iese ca la carte !!!
Spor la treaba! Chiar e super ideea! Si eu vreau sa fac acelasi lucru la Xantia, cand voi avea o chiulasa disponibila...
Am dat cumva ceva idei ???
Ma intreb...Oare lustruirea finala (luciu-oglinda) oare nu iese si mecanizat...cu o bormasina si un cordon flexibil ???
Am totusi impresia ca numai la mana si cu f. multa rabdare, iese ca la carte !!!
Spor la treaba! Chiar e super ideea! Si eu vreau sa fac acelasi lucru la Xantia, cand voi avea o chiulasa disponibila...
- stan cristian
- pasionat
Daaa! Frumos!!!!
....Sigur ca prima parte a finisarii nu are rost sa fie facuta manual...Totusi am remarcat ca lustrul final cel mai bun, intotdeauna l-am obtinut la mana, cu smirghel f.fin, uzat...
Am facut treaba asta la o motocicleta...Imi pare rau ca nu am poze...Dar galeriile au iesit exact ca oglinda...E drept ca treaba asta s-a intamplat cu pretul multor basici pe degete...
, dar a iesit pana la urma...
Problemele apar in locurile unde nu poti intra cu nimic sa slefuiesti...
Am inteles ca e indicat sa fie slefuite si camerele de ardere si capetele pistoanelor...E aiurea ca acest lucru presupune dezmembrarea motorului...pt. pistoane cel putin...
Nu uitati si galeria de evacuare !!!
Sant curios care vor fi rezultatele pe BX...cum va suna motorul si cum va trage...Sigur va fi altceva !!!
....Sigur ca prima parte a finisarii nu are rost sa fie facuta manual...Totusi am remarcat ca lustrul final cel mai bun, intotdeauna l-am obtinut la mana, cu smirghel f.fin, uzat...
Am facut treaba asta la o motocicleta...Imi pare rau ca nu am poze...Dar galeriile au iesit exact ca oglinda...E drept ca treaba asta s-a intamplat cu pretul multor basici pe degete...
Problemele apar in locurile unde nu poti intra cu nimic sa slefuiesti...
Am inteles ca e indicat sa fie slefuite si camerele de ardere si capetele pistoanelor...E aiurea ca acest lucru presupune dezmembrarea motorului...pt. pistoane cel putin...
Nu uitati si galeria de evacuare !!!
Sant curios care vor fi rezultatele pe BX...cum va suna motorul si cum va trage...Sigur va fi altceva !!!