Mesajde khan » Mie 13-Ian-2010 22:35
motorul e jos, s-a facut ceva curatenie pe acolo, am schimbat caracatitele cu cele noi luate de la Dan (Braila), caruia ii multumesc, urmeaza schimbarea casetei de directie cu un hibrid cumva, practic o caseta de Xantia montata intr-o carcasa de directie de BX si verificarea si revizuirea instalatiei electrice a motorului. motorul e in stadiul de finalizare, mai trebuie sa schimb baia de ulei (nu se potriveste compresorul de A/C sub suportul de alternator care e pereche cu alt tip de baie), turbina (cea care era pe motorul de 2.1 are palele turbinei de compresie usor strimbe in virf) si o cutie de viteze, cea mai potrivita ar fi cea de Xsara 2.0 HDI 110 CP. printre altele am revizuit si compresorul de clima, mergea, dar pentru ca am vrut sa ma asigur l-am desfacut si m-am ingrozit de ce era in el, un strat gros de mizerie bine lipita peste tot, drept si pentru care am mai desfacut inca unul care zacea de stricat prin atelier si am constatat ca era nou inauntru, atita ca avea axul de antrenare strimb in zona placii ambreiajului. am schimbat axul si acum am un compresor tambal, ma astept sa fie si mai frig in masina. multumesc de ajutor si lui Catalin WLD de la care am luat fulia de antrenare a compresorului, direct de pe masina lui. nu, nu l-am lasat fara, ci am montat-o la loc pe cea de care avea nevoie, adica cu 5 canale. dupa toate astea urmeaza sa aflu daca toate radiatoarele impreuna cu ventilatoarele mai au loc de motor si la care din ele renunt. ideea e ca ar trebui sa incapa acolo radiatorul de apa, de clima si intercoolerul+ventilatoarele, fara ca afara sa se vada ceva. anyway, revin cu niste poze miine