Intalnire mare pe 16 ianuarie! [locatia - CHEIA]
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
sorin - nationala.. inca nu stim unde se face ! dar cand se va stabili.. va fi un topic special... de obicei se face in mijlocu tarii !
Aceasta intalnire este mai mare... dar zonala ... de o zi... un gratarel.. voie buna
Brasovenii.. faceti rost de o locatie comuna si ... o ora de plecare !
cei din ploiesti ... cred ca ar fi bine sa ne vedem ... spre judetean.. undeva.. sau spre km .. si o luam direct catre cheia ... eu zic ca pe la 9 juma.. este foarte ok plecarea.... intalnirea la cheia sa fie undeva la 11 !
Iar cei din bucuresti , stabiliti o ora de plecare... drumul pana la ploiesti dureaza cam 50 de min(eu atat am facut ieri) ... si ne intersectam cumva in ploiesti !
Deci ... fiecare aduce ce poate.. cat poate ... neaaparat sa aduca 2 plase de voie buna
Sambata - 16 ianuarie - Undeva la cheia... unde gasim un loc sa ne cuibarim cu totii ! am incredere in dreamer... pentru o locatie ok
sper sa fim destule masini , voi aduce tricouri si stickere club citroen !
Aceasta intalnire este mai mare... dar zonala ... de o zi... un gratarel.. voie buna

Brasovenii.. faceti rost de o locatie comuna si ... o ora de plecare !
cei din ploiesti ... cred ca ar fi bine sa ne vedem ... spre judetean.. undeva.. sau spre km .. si o luam direct catre cheia ... eu zic ca pe la 9 juma.. este foarte ok plecarea.... intalnirea la cheia sa fie undeva la 11 !
Iar cei din bucuresti , stabiliti o ora de plecare... drumul pana la ploiesti dureaza cam 50 de min(eu atat am facut ieri) ... si ne intersectam cumva in ploiesti !
Deci ... fiecare aduce ce poate.. cat poate ... neaaparat sa aduca 2 plase de voie buna

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Pentru brasoveni, va rog sa imi trimiteti un MP cu id-ul de mess si am sa anunt eu ora de placare si locul de intalnire ( valabil pt cei care nu ii am in lista )
@MihaiStan ... de data asta sunt sanse mari sa scapi fara sa vezi Nissan-ul

@MihaiStan ... de data asta sunt sanse mari sa scapi fara sa vezi Nissan-ul

"Viata este facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe!"
Vulpeeeeeee!
Vulpeeeeeee!
- julaikos
- pasionat
- Masina: Oltcit 12 TRS
- 2: Citroen BX trd break
- 3: Citroen c4 1.thdi
in principiu apar si eu,sper sa nu "este" zapada mare,ca masinuta mea ramane suspendata pe 15cm de zapada si nu vreau sa fac partie pe acolo
so count me in!
am vazut ca am luat lista gresit,nu sunt obisnuit cu forumu asta si n-am vazut ca sunt x pagini

so count me in!
am vazut ca am luat lista gresit,nu sunt obisnuit cu forumu asta si n-am vazut ca sunt x pagini
Ultima oară modificat Vin 08-Ian-2010 13:21 de către julaikos, modificat 1 dată în total.
Daca munca era buna o luau boierii de mult!